Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
21,48 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:682260
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 20.07.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 17 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Jebkura uzņēmuma darbības rezultāti un konkurētspēja ir atkarīgi no vadītāju prasmes, pieredzes un spējas pieņemt pareizus lēmumus. Katrs no šiem lēmumiem var uzlabot vai pasliktināt uzņēmuma saimniecisko vai finansiālo stāvokli. Finansu analīze ir finansu pārvaldības svarīgs elements. Gandrīz visi uzņēmuma finansu pārskatu lietotāji izmanto finansu analīzi svarīgāko finansēšanas un investēšanas lēmumu pieņemšanai.
Mūsdienās ir paagstinājusies uzņēmumu ekonomiskā un juridiskā patstāvība. Katru gadu palielinās maksātnespējīgie uzņēmumi. Tāpēc pieaug finansiālās stabilitātes nozīme. Tas arī paaugstina nepieciešamību pēc uzņēmuma finansu analīzes.
Uzņēmuma SIA ‘’JP’’ darbības ekonomiskajai analīzei ir aktuāla un svarīga loma uzņēmuma vadīšanā. Analīzes uzdevums, no vienas puses, ir noteikt uzņēmuma darbības efektivitāti pārskata periodā un noteikto mērķu sasniegšanu, bet, no otras puses, - noteikt uzņēmuma darbības attīstības iespējamos virzienus esošajā un perspektīvajā periodā, ņemot vērā nepieciešamos materiālus, finansiālos un darbaspēka resursus. Tāpēc šī uzņēmuma analīzi es veicu mērķtiecīgi, lai izzinātu tādas uzņēmuma iespējas un rezerves, kuras nodrošinātu esošo resursu visoptimālāko izmantošanu.
Bakalaura darbs tika izstrādāts ar mērķi veikt SIA ‘’JP’’ finansiālo rādītāju analīzi par 2000. – 2003.gadiem, atrast iespejamos risinājumus lai uzņēmuma īpašnieki varētu efektīvi paaugstināt ieguldītā kapitāla rentabilitāti un nodrošināt uzņēmuma darbības stabilitāti.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties