Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
14,20 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:823721
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 24.01.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 34 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    4
1.  Ideju posms    5
2.  Prototipu izstrādes posms    9
  Izejvielu raksturojums    9
2.1.  Pārtikas preču pieņemšanas kārtība    13
2.2.  Tehnoloģiskā procesa parametri    14
2.3.  Smilšu mīklas pagatavošana, cepšana    14
3.  Produktu attīstības posms    21
3.1.  Produktu aprēķini    21
3.2.  Kvalitātes rādītāju raksturojums    25
3.2.1.  Mikrobioloģiskā kontrole    26
4.  Pārtikas tehnoloģiskās iekārtas un palīgierīces    29
4.1.  Svari AD-3    29
4.2.  Dakšu tipa mīklas mīcītājs- Santos    30
4.3.  Elektriskā plauktu tipa cepeškrāsns EŠP 10    31
4.4.  Galds-ledusskapis D0.4L    32
4.5.  Griežāmā /rīvējamā iekārta IGF 4500    32
4.6.  Ratiņi NBCR 5-64    33
4.7.  Darba galdi    33
4.8.  Izvēlēto tehnoloģisko iekārtu kopsavilkuma tabula    34
5.  Gatavās produkcijas sagatavošana realizācijai    35
5.1.  Materiāli    35
5.2.  Patērētājiepakojums un iepakojumu formas    35
5.3.  Iepakošana    35
5.4.  Etiķetes    35
5.5.  Svītrkods    36
5.5.1.  Svītrkoda numura piešķiršana siera cepumiem    37
5.6.  Siera cepumu iepakojums    37
5.6.1.  Iepakojuma paraugs siera cepumiem ar zaļumiem    38
6.  Uzņēmējdarbība pārtikas rūpniecībā    39
6.1.  Uzņēmuma raksturojums    39
6.2.  Preču pamatojums    39
6.3.  Tirgus iespējas    40
6.4.  Konkurences novērtējums    40
6.5.  Mārketinga stratēģija    41
6.6.  Pārdošanas taktika    41
6.6.1.  Cena    41
6.6.2.  Pārdošana    41
6.6.3.  Stimuli, reklāma    42
6.7.  Apgrozījums un peļņa    43
  Secinājumi    46
  Izmantotā literatūra    47
Darba fragmentsAizvērt

Kursa darbam tika izvirzīti šādi mērķi:
Izstrādāt siera cepumu receptūras ar samazinātu tauku saturu
Izstrādāt siera cepumu receptūras ar samazinātu enerģētisko vērtību
Paaugstināt siera cepumu uzturvērtību
Visiem siera cepumiem par pamatu ir izmantota receptūra no grāmatas „Latviešu ēdieni”, šiem cepumiem (100 g) enerģētiskā vērtība ir 574kcal, tauku saturs- 44,16g.
Izstrādātiem siera cepumi atšķirsies ar to, ka ir ar samazinātu tauku saturu( 35,3- 38,5g 100 g cepumos) un enerģētisko vērtība (476,1- 528,8g 100 g cepumos ), un arī bagātināti ar garšvielām, garšaugiem, dārzeņiem, kuri paaugstinātu to uzturvērtību.
Enerģētiskā vērtība ir samazināta no 8-17% un tauku saturs- 13-20%.
Kursa darbā ir izstrādāti 5 siera cepumu veidi- siera cepumi ar zaļumiem, siera cepumi ar ķiplokiem un burkāniem, siera cepumi ar alu un sinepēm, siera cepumi ar čili, siera cepumi ar ķimenēm un ķiplokiem.
Kursa darbā apskatītas iekārtas, kuras nepieciešamas tehnoloģiskā procesā. Iekārtas izvēlētas piemeklējot atbilstošākās uzņēmuma jaudai, arī ņemot vēra to priekšrocības un trūkumus.
Tika izstrādāts arī mārketinga plāns produkta ieviešanai tirgū. Raksturoti produkta plusi, atšķirības ar ko tas varētu piesaisti potenciālos patērētājus.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties