Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:894356
 
Vērtējums:
Publicēts: 11.01.2003.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Uzņēmums atrodas vienā no retajām Latvijā neskartajām zaļajām zonām tieši 100 m no Dzirciema ezera, kur paredzēts izveidot atpūtnieku bāzi, kur atpūtniekiem būs iespējams izmantot dažāda veida pakalpojumus.
Uzņēmums darbosies vasaras sezonā, kad cilvēki vairāk dodas atvaļinājumos. Klientu vislielākais pieplūdums ir plānots katru vasaras sezonu Līgo svētkos, kā arī nedēļu nogalēs.
Lai varētu veiksmīgi sākt SIA “ŪDEŅI” savu uzņēmējdarbību ir nepieciešams Ls 34300 liels pamatkapitāls, kas viss sedzas jau no iepriekšējos gados iepirktā inventāra. Kas savukārt nozīmē, ka uzņēmumam nebūs nepieciešams ņemt no bankām kredītus vai kur citur igūt aizdevumus.
SIA “ŪDEŅI” darbojas četri darbinieki. Viena ir uzņēmuma īpašnieče, viens uzņēmuma automehāniķis, un divi atpūtas bāzes apsardzes darbinieki, kuri pieņemti strādāt pamīši, katrs pa vienai nedēļai pa maiņām.
Mūsu piedāvātie pakalpojumi atšķirās no mūsu tuvāko konkurentu piedāvātajiem galvenokārt, ka mūsu uzņēmumam ir zemākas cenas. Būtiski ir arī tas, ka mēs sniedzam savus pakalpojumus pagaidām tikai gada siltajā periodā, tas ir vasaras sezonā.
SIA “ŪDEŅI” sniegtajiem pakalpojumiem nedēļas nogalēs ir paredzēts ap 50 cilvēku liela apmeklētība, kas ir prognozēta ņemot vērā faktoru par reklāmu, to ka ir 10 ugunskuru vietas, kā arī tas, ka piedāvātās cenas ir pieņemamas mūsu klientu pirktspējai. Ņemot vērā nostrādāto laiku atpūtas bāzē “Mucenieki” un pēc tā vadoties, varam prognozēt par mūsu pakalpojumu patstāvīgajiem klientiem ap 50 klientiem.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties