Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
11,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:471095
 
Vērtējums:
Publicēts: 12.05.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  KOPSAVILKUMS    3
2.  Sabiedrības vispārējs raksturojums    4
3.  Produkta raksturojums    6
4.  SABIEDRĪBAS VADĪBA UN PERSONĀLS    8
5.  TIRGUS ANALĪZE    10
6.  MĀRKETINGA STRATĒĢIJA    11
7.  finansu plāns    14
Darba fragmentsAizvērt

Sabiedrības darbības forma ir Sabiedrība ar ierobežotu atbildību „KUMELĪTE”. Tās dibinātāji ir Anita Kaulača, Santa Vītola un Gunita Kočkere.
Sabiedrības firma ir Sabiedrība ar ierobežotu atbildību „KUMELĪTE” (turpmāk SIA „KUMELĪTE”). SIA „KUMELĪTE” nodarbosies ar ārstniecības augu audzēšanu, vākšanu un kaltēšanu. Vēl ar ārstniecības augu audzēšanu Latvijā nodarbojas tikai aptuveni 10 saimniecības no kurām tuvākās ir Valmierā, Siguldā, Cēsīs un Krāslavā. Turklāt tos nevar uzskatīt par konkurentiem, bet drīzāk par sadarbības partneriem, jo visi novāktie un izžāvētie augi tiks pārdoti z/s „Doktus”, kuras vadītājs ir Dr. Tereško un kura nodarbojas ar zāļu tēju ražošanu. Z/s „Doktus” nebūs vienīgais sadarbības partneris, vēl līgums tiks noslēgts ar z/s „RŪĶĪŠI”, kuru darbība ir līdzīga z/s „Doktus”
Ar augu vākšanu, kaltēšanu un zemes apstrādi nodarbosies trīs algoti un kvalificēti strādnieki, kā arī skolas brīvlaikā darbs tiks piedāvāts visiem strādāt gribošajiem skolēniem un citiem strādāt gribētājiem, kas tiks apmācīti darbam un tādā veidā gūs iespēju nopelnīt un gūt praktiskas iemaņas un dzīves pieredzi. Arī sabiedrības dibinātāji iesaistīsies augu savākšanā.
Dibinātāji paredz, ka sabiedrība SIA „KUMELĪTE” spēs sezonas laikā (maijs līdz oktobris) izžāvēt 1000 kg ārstniecības augu (mēnesī apmēram 167 kg)
Sabiedrības darbības uzsākšanai tiek veidots pamatkapitāls, kas ir Ls 56 550,- apmērā. Pamatkapitāls tiek apmaksāts, ieguldot Ls 49 550,- pamatlīdzekļos: ēkas, zemes, telefona un datora veidā, kā arī tiek ieguldīts Ls 1 000,- sēklai, Ls 1000,-inventāram un Ls 5 000,- skaidrā naudā. Ar ieguldītajiem līdzekļiem nav pietiekoši, lai uzsāktu uzņēmējdarbību, tāpēc tiks ņemts ilgtermiņa kredīts uz 3 gadiem Hipotēku bankā par summu Ls 10 000,- ar kredītprocentu likmi gadā 15% gadā.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties