Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:794683
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 25.02.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Kopsavilkums    4
  Uzņēmuma funkcionēšana, vadība un nodarbinātie    5
  Piedāvātais produkts    10
  Mārketinga plāns    11
  Risks un problēmas    15
  Finansu aprēķini    17
Darba fragmentsAizvērt

Jebkura uzņēmējdarbība sākās ar ideju. Pakāpeniski, atkarībā no esošām iespējām šī ideja iegūst konkrētas formas. Ideja izveidot maizes ceptuvi tur, kur tā ir visnepieciešamākā, tas ir Gulbenē radās pamatojoties uz tiešām nabadzīgo un nekvalitatīvo maizes nodrošinājumu šajā reģionā. Tātad pieprasījums pēc lētas un kvalitatīvas maizes paredzams augsts. Ir perspektīva ideja, to tikai vajag sekmīgi realizēt.
Lai ideju realizētu ir nepieciešami materiālie un finansiālie resursi, kā arī gudri un darbspējīgi darbinieki un, lai pārbaudītu idejas dzīvotspēju un nodrošinātu uzņēmumam veiksmīgu darbību ir nepieciešama komercdarbības plānošana.
Biznesa plānošana ir nepieciešama, jo pēc tās tiek veidots uzņēmums. Tā ir ceļa karte ar iezīmētu maršrutu, lai nemaldītos sānielās un lai nenokļūtu strupceļā, bet lai virzītos uz panākumiem. Tā ir iespēja izstrādāt stratēģiju un kļūdīties uz papīra nevis reālajā dzīvē. Komercdarbības plānošana ir nepieciešama, jo tā nodrošina uzņēmumam veiksmīgu darbību, izvirzītos mērķus pārvēršot konkrētā darbībā, nosaka prioritātes, kā arī uzņēmuma vadības virzienus un pasākumus mērķu sasniegšanai. Plānošana palīdz ieskatīties firmas nākotnē. Tā parasti ir saistīta ar risku , kurš jāsamazina līdz minimumam. Kaut gan nākotne nav paredzama, plānošana palīdz atrast alternatīvus risinājumus un to priekšrocības. Plānošana ir sagatavošanās lēmuma pieņemšanai, un šajā procesā pamatojas gan uz intuīciju, gan uz rūpīgu situācijas izpēti, lai novērtētu idejas dzīvotspēju.
SIA”Beķereja” biznesa plāns ir nepieciešams, lai pārbaudītu idejas par maizes ceptuves izveidošanu dzīvotspēju un, lai nodrošinātu veiksmīgu uzņēmuma darbību, kā arī, lai izdzīvotu konkurences apstākļos un gūtu maksimālu peļņu.
Biznesa plāns izstrādāts uzņēmuma iekšējai lietošanai un arī ārējam lietotājam – biznesa sadarbības partneriem un līdzekļu saņemšanai no kredītiestādēm nepieciešamības gadījumā.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties