Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
9,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:780022
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 06.05.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  KOPSAVILKUMS    3
  DATI PAR UZŅĒMUMU    5
  UZŅĒMUMA APRAKSTS    6
  PAKALPOJUMU RAKSTUROJUMS    8
  KLIENTI UN TIRGUS SITUĀCIJA    17
  PROJEKTA REALIZĀCIJA    19
  FINANŠU PLĀNS    22
  UZŅĒMUMA VADĪBA UN PERSONĀLS    26
  IESPĒJAMIE RISKI UN TO NOVĒRŠANAS    27
  VAI IEROBEŽOŠANAS IESPĒJAS    27
  SIA „Ūdensdārzi” SVID analīze    28
  KONKURENTU RAKSTUROJUMS    29
  VIRZĪBA TIRGŪ UN MĀRKETINGA PLĀNS    33
Darba fragmentsAizvērt

KOPSAVILKUMS

SIA “Ūdensdārzi” (turpmāk Ūdensdārzi) ir dibināts 2006. gada 1.maijā, un tā juridiskā adrese ir Zvejnieka iela 13 – 202, Valmiera, LV- 4201, Latvijas Republika. Uzņēmuma dibinātāji ir Andris Pekšs un Mareks Paulītis.
Biznesa plāna mērķis ir tirgus situācijas izpēte, potenciālo klientu un konkurentu apzināšana, lai spētu izvirzīt mārketinga stratēģiju, plānot uzņēmuma finanses un uzņēmuma attīstību, kā arī kredītlīdzekļu piesaistīšana.
Uzņēmums nodarbojas ar dekoratīvo dārza baseinu projektēšanu, ierīkošanu un apkopi.
Ideja par šāda veida uzņēmuma izveidi radās uzņēmuma īpašniekiem iekārtojot savu piemājas dārzu un secinot, ka Latvijā šāda veida pakalpojums var tikt pieprasīts.
Ūdensdārzi galvenie klienti būs privātpersonas ar augstiem vidējiem ieņēmumiem, kā arī juridiskās personas un valsts institūcijas, kuras atbalsta sakārtotas vides nepieciešamību savu piemājas dārzu, vai arī juridisko personu un valsts institūciju gadījumā, biroju tuvumā un citās sabiedriskās vietās.
Darba organizēšanu uzņēmumā kā projektu vadītājs veiks, darbinieku pieņemšanu un darba izpildes kontroli veiks īpašnieks un direktors Par grāmatvedi tiks piesaistīta pašnodarbināta persona, kurai ir atbilstoša izglītība un pieredze grāmatvedībā līdzīga profila uzņēmumos uz abpusēja sadarbības līguma pamata. Darbības sākumā tiks pieņemts arī viens palīgstrādnieks, kas palīdzēs tieši ierīkošanas darbos. Kaut arī uzņēmums atrodas sākuma stadijā, tas tomēr pēc pirmajiem darbības mēnešiem plāno paplašināt un attīstīt savu darbību, balstoties uz iepriekš sniegtajiem un novērtētajiem augstās kvalitātes pakalpojumiem.
Projekta realizācijai nepieciešams investīcijas Ls 4500 apmērā, kas sevī ietver apgrozāmos līdzekļus – Ls 1 759 un pamatlīdzekļu iegādi – Ls 2741. Projekta īstenošanai nepieciešams aizdevums Ls 2500 apmērā, Ls 2000 iegulda uzņēmuma īpašnieki no personiskajiem līdzekļiem. Projekta termiņš – 3 gadi, kurā pilnībā tiks segts aizdevums, kā arī iegūti līdzekļi uzņēmuma tālākai attīstībai.
Pirmajā uzņēmuma darbības gadā ieņēmumi no pamatdarbības plānoti Ls 15,718 apmērā. Ieņēmumi no saimnieciskās darbības plānoti Ls 4,607, ieņēmumi pirms nodokļiem – Ls 3,223, taču ieņēmumi pēc nodokļu maksājumiem – Ls 1,319 apmērā. Naudas uzkrājums perioda beigās plānots Ls 5,968 apmērā.
Otrajā uzņēmuma darbības gadā ieņēmumi no pamatdarbības plānoti Ls 24,171 apmērā. Ieņēmumi no saimnieciskās darbības plānoti Ls 7,974, ieņēmumi pirms nodokļiem – Ls 7,085, taču ieņēmumi pēc nodokļu maksājumiem – Ls 3,007 apmērā. Naudas uzkrājums perioda beigās plānots Ls 8,772 apmērā.
Trešajā uzņēmuma darbības gadā ieņēmumi no pamatdarbības plānoti Ls 27,711 apmērā. Ieņēmumi no saimnieciskās darbības plānoti Ls 10,298, ieņēmumi pirms nodokļiem – Ls 9,450, taču ieņēmumi pēc nodokļu maksājumiem – Ls 4,487 apmērā. Naudas uzkrājums perioda beigās plānots 13,904 apmērā.
SIA darbosies kā mazais uzņēmums, kas ar laiku, palielinoties ienākumiem un rodoties jaunām idejām paplašinās savu darbību.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties