Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
9,99
Ietaupījums:
1,20 (12%)
Cena ar atlaidi*:
8,79
Pirkt
Identifikators:754038
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 16.03.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2009.g. - 2009.g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Uzņēmuma izveides ekonomiskais pamatojums    4
2.  uzņēmuma raksturojums    5
3.  Izejvielu uzglabāšana    9
3.1.  Noliktavu laukumu aprēķins    9
3.2.  Ledusskapju tilpuma aprēķins    11
4.  Ražošanas telpu aprēķini    13
4.1.  Gaļas - zivju ceha aprēķini    13
5.  ēdienu gatavošana    15
5.1.  Karstā ceha aprēķins    15
5.2.  Aukstā ceha aprēķins    20
6.  ēdienu izsniegšana    23
6.1.  Sadale    23
7.  trauku mazgātuves aprēķins    24
7.1.  Galda trauku aprēķins    24
8.  personāla un sanitāro telpu aprēķins    25
8.1.  Garderobes telpas laukuma aprēķins    25
8.2.  Uzkopšanas inventāra telpas aprēķins    27
8.3.  Administrācijas kabineta laukuma aprēķins    27
9.  apmeklētāju telpu aprēķins    28
9.1.  Apmeklētāju zāle    28
9.2.  Apmeklētāju sanitārais mezgls    28
10.  tehnoloģiskā projekta skice    30
11.  ražošanas procesa apraksts    32
11.1.  Ražošanas telpu raksturojums, darba vietu raksturojums    32
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI
Lai izstrādātu uzņēmuma tehnoloģisku projektu ir jācenšas pārredzēt kāds tam būs pieprasījums un mērķa auditorija;
Mērķa auditorija un plānotais uzņēmuma veids ietekmē piedāvājumu un telpas izkārtojumu ar uzņēmuma veidam atbilstošām iekārtām;
Nepieciešamu iekārtu izvēli ietekmē attiecīgu ēdienu gatavojamo porciju daudzums, ēdienu gatavošanai attiecīgo izejvielu pirmapstrādes daudzumu, to apstrādes veids (vai tiek gatavotas vairāk aukstie ēdieni, vai arī karstie);
Plānojot uzņēmuma telpu izvietojumu ir jāievēro tehnoloģiskās plūsmas, tām nevajadzētu krustoties (tīro un netīro trauku, izejvielu, gatavas produkcijas un atkritumu plūsmas)
Ne vienmēr ir iespēja uzņēmumā iekārtot telpas tā, lai katram tehnologiskām procesam ir atsevišķa telpa un iekārtas, piemēram uzņēmuma laukuma ekonomijas dēļ, vai arī kādas izejvielas apstrādes neliela daudzuma dēļ;
Uzņēmuma telpu iekārtojumu un iekārtu izvēli ir jāplāno tā, lai darbs noritu ērti, ātri, pārtikai un cilvēku veselībai droši.

Redakcijas piezīmeAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Restorāna "Cuba" tehnoloģiskais projekts”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/754038

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties