Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
14,20
Ietaupījums:
2,41 (17%)
Cena ar atlaidi*:
11,79
Pirkt
Identifikators:682939
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 03.03.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 12 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2013.g. - 2015.g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
  Kopsavilkums    4
1.  Vispārējs uzņēmuma koncepcijas apraksts    5
1.1.  Uzņēmuma apraksts    5
1.2.  Uzņēmuma atrašanās vietas analīze    5
1.3.  Uzņēmuma misijas un galveno mērķu izstrāde    6
2.  Pakalpojumu raksturojums , ražošanas procesa apraksts    7
2.1.  Piedāvājuma apraksts    7
2.2.  Uzņēmuma projektēšana    8
2.3.  Uzņēmuma telpu platības aprēķins    8
2.4.  Uzņēmuma apmeklētāju skaita aprēķins    9
2.5.  Uzņēmuma interjera un iekārtu izveidošana    9
2.6.  Kvalitātes kontroles pasākumu noteikšana    10
3.  Uzņēmuma menedžmenta apraksts    11
3.1.  Uzņēmuma organizatoriskā struktūra    11
3.2.  Uzņēmuma darbiniekiem izvirzāmo prasmju un iemaņu noteikšana, atlases principu izstrāde    11
3.3.  Darbinieku veicamo pienākumu apraksts    14
3.4.  Viesmīļu skaita aprēķins    15
4.  Tirgus analīze un mārketinga darbību apraksts    16
4.1.  Patērētāju analīzes veikšana    16
4.2.  Konkurentu analīze    19
4.3.  Cenas noteikšanas metožu un politikas izstrāde    20
4.4.  Pārdošanas veicināšanas un virzīšanas pasākuma izstrāde    20
4.5.  Reklāmas gada plāna izstrāde    20
4.6.  Uzņēmuma logo izstrāde    21
4.7.  Plānotā uzņēmuma SVID analīze    22
5.  Riska faktora analīze    23
5.1.  Riska faktoru un problēmu raksturojums    23
5.2.  Riska mazināšanas iespēju noteikšana    23
6.  Finanšu plāns un darbības rezultātu analīze    25
6.1.  Uzņēmuma izmaksu aprēķins(pirms darbības uzsākšanas)    25
6.2.  Uzņēmuma realizācijas ieņēmumu aprēķins    25
6.3.  Uzņēmumā izmantojamie resursi    25
6.4.  Pamatlīdzekļu nolietojuma aprēķins finanšu vajadzībām    26
6.4.  Darbinieku darba algas aprēķins    28
6.5.  Naudas plūsma 2014. gadā    29
6.6.  Uzņēmuma plānotais peļņas vai zaudējuma aprēķins    31
6.7.  Uzņēmuma plānotās bilances izveidošana (sākumā un gada beigās)    33
  Secinājumi un priekšlikumi    34
  Izmantotās literatūras saraksts    35
  PIELIKUMS    36
Darba fragmentsAizvērt

Kopsavilkums
2014.gada 7.janvārī ir dibināta sabiedrība ar ierobežotu atbildību SIA “Heavenly” ,lai sniegtu ēdināšanas pakalpojumus Latvijas iedzīvotājiem un ārvalstu tūristiem.
Restorānā “Heavenly” klientiem tiks piedāvātas unikālas vakariņas pilnīgā tumsā. Vieta būs piemērota cilvēkiem, kas vēlas atpūsties no ikdienas, kā arī cilvēkiem kuri nebaidās pamēģināt ko jaunu.
Reklāmas līdzekļi restorāna popularizēšanai tiks izvietoti pilsētas avīzē, internetā, radio un reklāmas stendos ielās.
Uzņēmuma dibinātājs ir Ieva Svence, kas arī ieguldīs tā tapšanā finansiālos līdzekļus, kuri tiks iegūti no radinieku atbalsta.
Lai izturētu konkurenci, SIA “Heavenly” mēģinās sevi parādīt ar augstu kvalitāti, profesionāli augstu līmeņa apkalpošanu un patīkamu atmosfēru. Restorānā tiks rīkotas degustācijas dienas, vakari ar dzīvo mūziku, vakariņas tumsā un banketi.
Galvenais mērķis ir palielināt klientu skaitu, kā arī restorānu skaitu, tādā veidā gūstot peļņu un atpazīstamību, kā arī labu slavu.

1. Vispārējs uzņēmuma koncepcijas apraksts
1.1. Uzņēmuma apraksts
Uzņēmējsabiedrības pilns nosaukums ir sabiedrība ar ierobežotu atbildību - SIA “Heavenly” reģistrācijas Nr. ir 90000050738, reģistrēšanas datums 2014.gada 7 janvāris. Uzņēmumam “Heavenly” ir viens īpašnieks, fiziska persona Ieva Svence Uzņēmuma pamatdarbība ir ēdienu un dzērienu pārdošana patēriņam uz vietas. Palīgdarbība ir banketu un furšetu pagatavošana. Paredzētais sēdvietu skaits ir 80 vietas. Restorāna darba laiks :
14.00 – 24.00 no pirmdienas līdz svētdienai.
21.00 – 24.00 piektdienās, sestdienās, svētdienās notiek vakariņas tumsā.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Jauna ēdināšanas uzņēmuma koncepcijas izstrāde”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/682939

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties