Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
8,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:489520
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 15.02.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Uzņēmuma pamatkapitāls uz 2008. gada 2.janvāri sastādīja 648 Ls un naudas līdzekļi sastādīja 5000 Ls, šī summa ir pietiekoša, lai uzņēmums varētu sākt funkcionēt. SIA “Veltuks” īpašniece ir viena fiziska persona – Velta Melne, kura ne tikai vadīs šo uzņēmumu, bet arī strādās tajā par frizieri.

SIA “Veltuks” darbības virzieni:
matu griešana, krāsošana un balināšana;
frizūru veidošana;
klientu konsultēšana.

SIA “Veltuks” klienti varēs ieveidot, griezt, balināt un krāsot matus. Kā arī klienti varēs nākt ar savām vēlmēm un šīs vēlmes tiks īstenotas. Jo pie frizētavas pakalpojumiem ietilpst visdažādāko frizūru, matu griezumu un krāsu veidojumi.
SIA “Veltuks” saviem klientiem sniegs ne tikai friziera pakalpojumus, bet arī uzklausīs klientus. SIA “Veltuks” pakalpojumi atšķirsies no citu frizētavu sniegtajiem pakalpojumiem ar to, ka SIA “Veltuks” ne tikai klientiem izveidos frizūru vai nokrāsos matus, bet frizētava ne tikai padarīs skaistus matus, bet arī rūpēsies par klientu matu veselīgumu un dzīvīgumu. Par to rūpējas daudzas kosmētikas firmas, ir tikai jāizvēlas pareizie matu kopšanas līdzekļi, katram klientu matu tipam. Kā arī ir daudz un dažādu zāļu tējiņu, kuras uzlabo matu struktūru un neko nemaksā.
SIA “Veltuks” ne tikai vienkārši izveidos klientiem frizūras, bet arī tās pielāgos tās konkrētiem pasākumiem. Jo frizūra ir jāsakaņo ar tērpa materiālu un fasonu. Tam visam jāsaskan ar cilvēka iekšējo “es”. Šādu tēlu var izveidot, ja frizieris to pārrunā ar klientu un ieklausās klienta teiktajā, nevis tikai uzspiež savu viedokli. Jāņem vērā arī, kā cilvēks ar izvēlēto matu griezumu un frizūru iekļausies savās ikdienas gaitās, atbilstoši viņa dzīvesveidam un izvēlētajam stilam. Arī tas ir jāsaskaņo ar frizūru, un to var izdarīt tikai domājošs frizieris, kurš prot daudz vairāk nekā vienkārši nogriezt un ieveidot matus.
Izvēlētajā tirgus daļā uz doto momentu pagaidām nav nevienas citas frizētavas, kura sniegtu frizieru pakalpojumus iedzīvotājiem. Tas nozīmē, ka apmēram 3458 Dricānu, Gaigalavas un Strūžānu pagasta iedzīvotājiem ir liegta iespēja brīvi izmantot friziera pakalpojumus. SIA “Veltuks”, piedāvājot savus paklpopjumus, kļūs par neapšaubāmu līderi šajā apjomīgajā tirgus daļā.
Paļaujoties uz iedzīvotāju samērā augsto blīvuma koeficientu šajā pagasta daļā, SIA “Veltuks” plāno, ka tikai izvietojot saistošu izkārtni, cilvēki informāciju nodos viens otram īsā laika periodā. Un, domājams, ka pāris dienu laikā pēc frizētavas atklāšanas, par to varētu zināt jau lielākā daļa Dricānu, Gaigalavas un Strūžānu pagastu iedzīvotāji, kā arī iedzīvotāji no citiem blakuspagastiem.
Liels klientu pieplūdums uzņēmuma saimnieciskās darbības pašā pirmsākumā nodrošinātu stabilu ienākumu avotu jau kopš pirmās darbības dienas. Tas arī ir iemesls kādēļ SIA “Veltuks” vadība paļaujas uz pozitīvu finansu rezultātu pirmajā gadā un vēl labāku, jau peļņu nesošu, nākamajā.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties