Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:814348
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 23.03.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Kopsavilkums    3
  Uzņēmuma apraksts    4
  Uzņēmuma vadība    5
  Uzņēmuma produkta raksturojums    6
  Tirgus analīze    7
  Konkurence    8
  Ražošanas plāns    9
  Riska faktori    10
  Finanšu plāns    11
Darba fragmentsAizvērt

Kopsavilkums
SIA „Kalvei” būs neliels uzņēmums Limbažos. Mēs nodarbosimies ar divu veidu produktu ražošanu. Pirmais no produktiem būs adventes vainagi. Mēs ražosim divu veidu adventes vainagus. Pirmais būs ar diametru 30 cm, bet otrs – 25 cm. Vainagi tiks izrotāti ar pērlītēm, diedziņiem un lentītēm, kā arī ar četrām svecēm. Nepieciešamās izejvielas tiks iegādātas Limbažu veikalos – SIA „Lutra”, SIA „Vairis” un SIA „Amadini” Otra mūsu ražotā produkcija būs kompakts un elegants zīmuļu komplekts, kurš sastāvēs no 6 krāsainiem zīmuļiem, dzēšgumiju, zīmuļu asināmo un lineālu un šie visi priekšmeti būs ievietoti praktiskā un ērti lietojamā koka kastītē. Zīmuļus un kastīti mēs aplīmēsim ar krāsainu līmpapīru un dažādu veidu un krāsu pērlītēm.
Uzņēmums plāno uzsākt savu darbību 2009. gada Novembra beigās, lai mēs jau laicīgi varētu sākt ražot adventes vainagus, lai tie jau būtu pieejami klientiem pirms pirmās adventes. Veiksmīgas darbības uzsākšanai ir nepieciešami līdzekļi, dekoru iegādei. Tieši tādēļ mūsu uzņēmuma pamatkapitāls būs 50 Ls. Tā uzņēmums varēs nopirkt visu nepieciešamo, lai veiksmīgi uzsāktu darbību un apmierinātu savu klientu vēlmes un prasības.
Pirmajos darbības mēnešos plānots strādāt un izgatavot adventes vainagus un zīmuļu komplektus. Taču līdz Ziemassvētkiem mēs savu darbību lielākoties veltīsim adventes vainagiem, jo pēc Ziemassvētkiem adventes vainagi cilvēkiem nebūs vajadzīgi un pēc tiem nebūs pieprasījums. Taču pēc Ziemassvētkiem mēs visu savu uzmanību veltīsim zīmuļu komplektam, tādējādi cenšoties panākt uzņēmuma attīstību un preces piegādes pieejamību lielākam klientu lokam.
Produkta virzīšanai tirgū tiks izmantota reklāma, afišas. Tās būs skolās un internetā. Pateicoties reklāmai mūsu firma iegūs atpazīstamību un klientus galvenokārt Limbažu pilsētā un iespējams visā Limbažu rajonā.


Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties