Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
8,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:404042
 
Vērtējums:
Publicēts: 20.11.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
2011. - 2015. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Kopsavilkums    3
2.  Uzņēmuma juridiskais status    4
3.  Tigus analīze    5
4.  Mārketinga stratēģija    6
5.  Uzņēmuma funkcionēšanas plāns    8
6.  Riska vadīšana    11
7.  Finanšu informācija    12
Darba fragmentsAizvērt

Tirgus analīze
1. Pieprasījuma apstākļi
Mērķa auditorija ir ikviens cilvēks, kuram ir nepiecišama datora labošana vai apkope,un klienti, kuriem ir nepieciešama datortīklu ievilkšana un uzstādīšana. Veicot kvalitatīvu datora apkopi vai remontu ir iespēja paplašināt cilvēku skaitu, kuri vēlēsies izmantot šo pakalpojumu, kā arī veicot kvalitatīvu datortīklu ievilksānu un uzstādi ar laiku tiktu piesaistīti lieli uzņēmumi, kuriem tiktu ievilkti un uzstādīti attiecīgie datortīkli.

2. Piedāvājuma apstāķli
Pašlaik Latvijā ir vairāki mazi uzņēmumi, kuri nodrošina datortīklu ievilkšanu un apkopi, bet lielākie konkurenti tieši šajā sfērā ir: SIA LDC datortehnika, SIA Telepit, SIA RNG Project un SIA Arimeks. Kuri atbild par datortīklu uzstādi un to apkopi. Bet tas neliedz jaunam uzņēmumam izsisties šajā sfērā, kā lielākie konkurenti datoru remontā un apkopē ir: SIA Save, SIA ServiceNet LV, SIA BBTC group, SIA Telepit, un SIA TL Datortehnika. Un lielākie konkurenti datortehnikas tirdzniecībā ir: SIA Euronics, SIA RD Electronics un A/S Capital.

3. Prognozes
Ņemot vērā valsts ekonomisko situāciju ir redzams tas ka konkurence starp mazajiemuzņēmumie ir stipri samazinājusies, kas dod iespēju izsisties, taču tas arī negatīvi ietekmē to cilvēku skaitu kuriem būtu nepieciešama datora apkope vai remonts, jo ir cilvēki, kuri datoru uz servisu ness tikai tādā gadījuma, ja tas ir novests tik tālu, ka nevar ielogoties vai arī tad ja jūtami ir pasliktinājusies datora darba kvalitāte. Ir arī tādi cilvēki, kuri paši daudz ko saprot no datoriem un dažos gadījumos ir spējīgi to salabot mājas apstāķlos, kā rezultātā dator remontu izmantos tikai tad, ja viņi paši netiks galā. Taču lielākajai daļai cilvēku nav tādas zināšanas un tie vēršas dator remonetos pat tādā gadījumā, ja datoram ir vajadzīga tikai tā pārinstalēšana. Kas nodrošina potenciālo apmeklētāju skaitu. Saistībā ar datortīklu ievilkšanu, no paša sākuma būs jāiegūlda līdzekļi reklāmā, lai piesaistītu potenciālos klientus, kuriem ir nepieciešama datortīklu ievilkšana un uzstādīšana, sākuma auditorija ir dažāda veida mazie uzņēmumi, kuri nav spējīgi samakšat tik daudz cik to praša lielās firmasas šajā sfērā.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties