Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
8,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:980527
 
Vērtējums:
Publicēts: 28.01.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Uzņēmuma apraksts    2
2.  Uzņēmuma produkta raksturojums    4
3.  Mārketings plāns    8
4.  Risks un problēmas    12
5.  Finansu daļa    13
  Pielikums    20
Darba fragmentsAizvērt


Šis biznesa plāns tika izstrādāts jaundibinātajai uzņēmējsabiedrībai. Sabiedrība ar ierobežotu atbildību „Date” tika reģistrēta 2007. gada 4. janvārī Latvijas Republikas Uzņēmumu Reģistrā ar reģistrācijas numuru: 43214133789. Uzņēmuma juridiskā adrese: Rīga, Pļavnieki, Ilūkstes ielā 20. Ofiss ir paredzēts 80 m2 liels ar atbilstošu un modernu, mūsdienīgu iekārtojumu. SIA „Date” ir paredzējusi paplašināties un ierīkot jaunu, lielāku ražošanas telpu preču ražošanai.
SIA „Date” tika nodibināta, lai izplatītu, ražotu un uzlabotu digitālos fotogrāfiju rāmīšus. Sabiedrības mērķis ir veikt veiksmīgu uzņēmējdarbību Latvijā un arī ārpus tās, kā arī popularizēt digitālo fotogrāfijas rāmīti, aktīvi piedalīties pilsētas kultūras dzīvē un nest Latvijas vārdu starptautiskās izstādēs, kuras ir saistītas ar digitālām tehnoloģijām. Uzņēmuma ieceres ir tuvāko gadu laikā kļūt pazīstamai Baltijas valstīs, Krievijā, Baltkrievijā un arī tuvākajās Eiropas Savienības valstīs.
Kredīta termiņš – 30 mēneši, likme 6% gadā. Summa ir 70 000 latu liels hipotekārais kredīts ar sarūkošu atmaksas grafiku. Tas nozīmē, ka ar katru mēnesi tiks maksāts arvien mazāka naudas summa. Viss kredīts tiks atmaksāts 30 mēnešu laikā. No tā seko, ka arī pirmo 30 mēnešu darbības laikā, SIA „Date” negūs nekādu peļņu, bet pēc tā sekos ļoti strauji ienākumi un peļņa.
Saņemtie finansiālie resursi tiks izmantoti izejvielu iepirkšanai, reklāmas kampaņai un arī telpu labiekārtošanai.
Uzņēmums veiks aktīvu reklāmas kampaņu, lai piesaistītu klientus. Uzņēmums plāno ieinteresēt klientus ar unikālu preci, kuras patents pieder Andrim Šteinbergam (SIA „Date” direktoram). Uzņēmumam nav daudz konkurentu, bet uzņēmuma galvenais mērķis ir izdzīvot fototehnikas konkurentu vīdū un ieņemt tirgū stabilu pozīciju, kas dos spēju uzņēmuma ilgai eksistencei.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −11,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1185346
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties