Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:883169
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 23.04.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Danone Actimel vispārējs raksturojums    4
1.1.  Uzturvērtība    4
1.2.  Ķīmiskais sastāvs    4
1.3.  Uzglabāšanas un realizācijas nosacījumi    4
1.4.  Marķējums    5
2.  Faktori, kuri ietekmē produkta kvalitāti    6
2.1.  Ārējie faktori    6
2.2.  Iekšējie faktori    7
3.  Uzglabāšanas laika pagarinājums    8
  Secinājumi    9
  Izmantotās literatūras saraksts    10
Darba fragmentsAizvērt

Actimel produkta pārdošana sākās Eiropā 1994.g. Tas ir Francijas uzņēmuma. Danone probiotisks jogurta tipa dzēriens, kas tiek pārdots 100 ml pudelēs. Galvenais Actimel apgalvotais ieguvums ir iespēja stiprināt organisma dabīgo aizsargspēju, izmantojot tādu patentētu baktēriju kultūru izmantošanu kā Lactobacilluscasei DN-114.001 saukts arī par LactobacilluscaseiDefensis vai Immunita(s) un visjaunāk kā L. caseiDanone . Tiek apgalvots, ka katra pudele satur10 miljardiem šo baktēriju. Tāpat Actimel satur tradicionālo jogurta kultūras Lactobacillusdelbrueckiisubsp. Bulgaricus un Streptococcussalivariussubsp. Thermophilus (Danone Actimel, 2011). …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties