Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:850734
 
Vērtējums:
Publicēts: 12.11.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 8 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Mana izvēlētā kursa darba tēma ir: ”Izvarošana”. Ja man būtu jāatbild uz jautājumu, kādēļ es izvēlējos tieši šo tēmu, tad atbilde laikam būtu, tāpēc, ka šī tēma īpaši netiek pētīta un par to arī maz runā. Par šo tēmu tik maz runā tādēļ, ka tā skar cilvēka intīmās dzīves sfēru, un par to, mēs visi zinām cilvēkiem nepatīk publiski runāt. Nepārprotami izvarošanas problēma ir aktuāla ne tikai mūsu valstī, bet arī visā pasaulē.
Runājot par šo tēmu, es gribēju arī nedaudz saprast, kāpēc runājot par izvarošanu par vainīgu vienmēr tiek atzīts vīrietis, kā arī saprast, kādēļ tik maz runā par izvarošanu darbā un izvarošanu mājās, kas tomēr, itin nemaz nav tik reti sastopama parādība, kā mēs uzskatām, vienkārši tas tiek noklusēts.
Savā kursa darbā es apskatīšu sešus punktus un tie ir sekojoši: izvarošanas kriminoloģiskais un kriminālistiskais raksturojums, izvarošanas vispārīgais – krimināltiesiskais krimināllietas ierosināšanas problēmas un tajā pierādāmie apstākļi, izvarošanas tipveida situācijas, versiju izvirzīšana un pārbaude, sākotnējo un neatliekamo izmeklēšanas darbību izdarīšanas taktika izvarošanas lietās, kā arī izvarošanas problēmas un to iespējamie risinājumi. …

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −8,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1166555
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties