Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:782094
 
Vērtējums:
Publicēts: 11.06.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

1. Pusbībele.
Kā Annelei, tā arī Jancim Bībele bija kaut kas ļoti svēts un neaizskarams. Vecāmāte bija solījusi, kad Jancis mācēs pietiekami labi lasīt, tad viņam iedošot kādu grāmatu. Arī nodaļas sākumā atkal pierādījās, cik ļoti bērnam patīk atrasties starp pieaugušajiem.
2. Jaunsgads.
Šajā nodaļā atkal pierādījās, cik Jancis ir mērķtiecīgs. Viņš pats, bez mammas palīdzības, sadabūja alvu un sarunāja, lai viņa uztaisa panniņu, kurā kausēt laimītes. Bērniem varētu lasīt tikai šo fragmentu par laimīšu liešanu. Kā ideju svētkiem. Viņiem un bērnu ģimenēm. Jo es atceros, ka arī savā bērnībā lēju laimītes. Tas bija tik liels piedzīvojums. To tiešām vajag izbaudīt katram bērnam .
3. Klētiņa deg.
Jancim ļoti duālas sajūtas. No vienas puses viņam bija ļoti bail un viņam bija jāsteidzas glābt mantas, bet tad, kad tas bija izdarīts, viņš vēlējās ko citu-redzēt liesmas līdz debesīm. Šīs fragments nodaļā ir līdzīgi, kā ar vectēvu. Kad Jancis gribēja, lai vectēvs nomirst, jo tad viņš varētu iet ārā spēlēties. Šīs abas nodaļas pierāda tikai to, ka bērnam vēl nav spēja domāt kā pareizi, viņi domā, kā viņiem būtu interesantāk. Viņos vēl nav attīstījusies šī spēja, kas ir pieaugušajiem.
4. Ledus.
Ne tikai bērnam ir interesanti iet palīgā pieaugušajiem, bet arī viņam vajag pieaugušo palīdzību. Tā šajā nodaļā bērniem bija jāgaida svētdiena, lai pieaugušie varētu uztaisīt viņiem atrakciju uz ledus. Arī es esmu redzējusi šo atrakciju dzīvē, tā izskatās iespaidīgi. Braukusi gan neesmu, bet tas varētu būt jautri.
5. Skolā.
Svarīga un nenoliedzami spilgta atmiņa ir par skolas sākumu. Pirmajām skolas gaitām. Arī šajā grāmatā bez šīm atmiņām neiztikt.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1230313
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties