Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
9,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:561716
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.09.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Uzņēmums sabiedrība ar ierobežotu atbildību „Strautnieki” ir ģimenes uzņēmums, kas nodarbojas ar lauku tūrismu. Saimniecība atrodas Madonas rajona Aronas pagastā, tās platība ir 5,8 km2, no kuras 1, 5 km2 ir zeme, bet pārējo daļu aizņem meži. Atpūtas vieta ir tikai 1 km attālumā no pagasta centra, 10 km no Madonas. Šai vietai apkārt ir meži un plaši lauki, kas paver skaistu ainavu skatu, tas atpūtniekiem pilnīgi ļauj relaksēties no ikdienas grūtajiem darbiem un no pilsētas radītās burzmas.
SIA „Strautnieki” saviem klientiem piedāvā plašu izklaides kompleksu lauku viensētā. Šeit ir visas iespējas aizmukt no pilsētas trokšņa, sadzirdēt meža elpu, makšķerēt, sasildīties pie pašu kurināta ugunskura un atpūsties pēc aktīvas sportošanas svaigā gaisā. Uzņēmums piedāvā naktsmītni somu tipa mājiņā, pirtnieka pakalpojumus, sporta spēļu rīkošanu, ziemā – slidu, slēpju nomu, vasarā – velosipēdu nomu, ekskursijas pa Madonas rajona dabas apskates objektiem.
SIA „Strautnieki” misija ir veicināt lauku tūrisma attīstību Madonas rajonā un piedāvāt kvalitatīvu atpūtas kompleksu lauku viensētā gan Latvijas iedzīvotājiem, gan arī tūristiem no citām valstīm. Iepazīstināt ārzemju tūristus ar latviešu kultūru un ar skaisto dabu, un uzņēmuma “Strautnieki” piedāvātajām aktivitātēm.
Lauku tūrisms šobrīd ir straujāk augošā nozare Latvijā, tāpēc uzņēmumam „Strautnieki” ir daudz konkurentu. Par galvenajiem konkurentiem uzņēmumam tika uzskatīti 4 konkurenti, kas atrodas Aronas pagastā, tie ir kempings „Ozolkalns”, Lauteres muiža, „Kučuru dzirnavas”, „Lejas Jozumi”. No Madonas rajona kā vislielākais konkurents tiek uzskatīts – „Mārcienas muiža”, kura piedāvā plašu atpūtas kompleksu. „Mārcienas muiža” piedāvā pakalpojumus par augstām cenām, kas domāts cilvēkiem ar augstiem ieņēmumiem, bet uzņēmums „Strautnieki” pakalpojumus piedāvās dažāda ienākumu līmeņa iedzīvotājiem.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties