Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:542623
 
Vērtējums:
Publicēts: 14.04.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Problēmas risinājums
Nekvalitatīvu mašīnas sēdvietu problēmas risināšanai autors piedāvā sākotnēji saglabāt attiecības ar esošo piegādātāju KFS.
• Primāra nepieciešamība būtu kvalitātes kontroles izveide, kas sastāvētu, gan no „Toyota”, gan KFS uzņēmuma darbiniekiem. Tādējādi tiktu ieviesta materiālu pārbaude tieši pirms pašu sēdekļu izstrādes. Pastiprināti pārbaudes tiktu veiktas arī sēdekļu izstrādes gaitā un pēc tās, tieši pirms produkts ievietots auto, tam paredzētajā vietā.
Pēc autora domām, jaunās kvalitātes kontroles komandas locekļi kopā ar darbiniekiem, kas pie sēdvietu izstrādes strādājuši ilggadēji, spēs risināt ražošanas problēmas un rast jaunas idejas, kuru izmantošana praksē nodrošinās panākumus un produkcijas izlaides pieaugumu.
• Bez kvalitātes kontroles, būtu nepieciešams izstrādāt konkrētas metodes sēdekļu ievotošanai mašīnā, jo statistika pierāda, ka liela daļa no izstrādājumiem tiek sabojāta tieši brīdī, kad sēdekļi tiek ievietoti mašīnās.11
• Kā vēl vienu būtisku sēdekļu defektu samazinājumas iespēju var uzsvērt sēdekļu rekonstrukciju, patērētājam piedāvājot mazāku klāstu, ne tik ļoti dažādojot sēdekļus.
Tā būtu iespējams izmantot preču apvienošanu, laika gaitā samazinot dažādos sēdekļu veidus un to nesakritību problēmas. Turpmāk izmantojot mazāk krāsu un detaļu dažādības un pieturoties pie standartiem, iespējams pārvērst montāžas līnijas sistēmu, padarīt to vienkāršāku, arī lētāku.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1353563
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties