Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:488694
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 25.05.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 13 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2000. - 2010. g.
2011. - 2015. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Anotācija    2
  Annotation    3
  Ievads    5
1.  Darba ražīguma vispārējs raksturojums    7
2.  Uzņēmuma TDG pārvaldītās ADM Londis noliktavas darbības ķēdes izpēte un analīze    14
  Secinājumi un priekšlikumi    32
  Nobeigums    34
  Izmantoto avotu un literatūras saraksts    35
Darba fragmentsAizvērt

Darba ražīguma paaugstināšana ir kalpojusi par pamatu lielākajai daļai uzņēmumu. Tas nodrošina optimālo ražošanas izmaksu cenu, kā arī veido uzņēmuma konkurenci tirgū. Tas ir atkarīgs no visas tam saistītās ķēdes, piemēram , vadības, disciplīnas, darba vides, motivācijas utt. Darba produktivitāte ir viens no svarīgākajiem ražošanas efektivitātes rādītājiem, šobrīd, mūsdienu pasaulē, ekonomiskā attīstība ir stingri balstīta uz darba ražīguma līmeņa izaugsmi, jo lielāks darba ražīguma līmenis, jo lielāks ir ekonomiskais potenciāls, jo lielāka līdz ar to arī uzņēmuma labklājība. Produktivitātes uzlabošanas galvenais mērķis ir izveidot sistēmu, pēc kuras vadoties uzņēmums var sasniegt augstākos iespējamos ieņēmums par viszemākajām izmaksām, veidot uzņēmuma peļņu un tēlu, kā arī izveidot stabilu pozīciju tirgū.
Mūsdienu ekonomiskās attīstības laikmetā darba ražīgums iegūst pavisam citu aktualitāti kā vēl tikai pāris gadus atpakaļ, kad darbaspēka trūkums bija daudz svarīgāks un lielāks kā kompāniju izaugsme un konkurētspēja..
Pasaulē vairs nerunā par darbaspēka trūkumu, tam arī nebūtu pamata, jo pēc banku krīzes uzņēmumi cīnās par izdzīvošanu un mēģina noturēt savu pozīciju tirgū. Šis ir laiks, kad pat tie, kuri nekad nebija pievērsušies ražošanas apjomu uzlabošanai, to ir sākuši darīt. Liela daļa uzņēmumu sašaurina sava uzņēmējdarbību, velta lielas pūles iekšējām reformām.
Tēmu '' Darba ražīguma paaugstināšana uzņēmuma TDG'' autors izvēlējās tāpēc, ka šīs tēmas aktualitāte ir jebkuras kompānijas pamatā kā arī autors sadarbojas ar uzņēmumu TDG darba ražīguma paaugstināšanā, jo tā ir aktuāla tēma, lai turpinātu būt konkurētspējīgs uzņēmums tirgū un TDG spētu aizstāvēt sevis izveidoto saukli
'' PARTNER WITH TDG AND OPTIMISE YOUR BUSINESS PERFORMANCE'', tulk.'' Sadarbojies ar TDG un palielini sava uzņēmuma veiktspēju''. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −9,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1322740
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties