Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
  • Vadītājs – iesācējs. Pirmie soļi pretī lieliskai vadīšanas karjerai

     

    Referāts18 Vadība

4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:349387
 
Vērtējums:
Publicēts: 16.05.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Tātad plaša sazināšanās nozīmes atzīšana kļuva par tematiku, kas ir gandrīz klišeja. Tas būtu muļķīgi, ja tas iedrošinātu cilvēku domāt par to kā par grūti izmaināmu lietu, tas ir, par dzīves faktu, kas ir līdzīgs laika apstākļiem. Tas ir svarīgs temats un daudz kas var būt izdarāms, lai atrisinātu tā problēmas. Vadītājs, kas neprot labi sazināties, neprot vadīt, līdz ar to šis temats ir ļoti svarīgs vadītājam iesācējam.
Tas ir svarīgi, lai darbā mēs sekmīgi sazināmies viens ar otru. Visvienkāršākajā līmenī jūs gribat, lai jūsu darbinieki kaut ko izdarītu, tādēļ jūs to viņiem pasakāt, tas ir, jūs sazināties. Viņi izpilda to un ziņo jums, tas ir, viņi sazinās. Pēc novērojumiem cilvēka sistēma informācijas pārraidīšanai un saņemšanai ir diezgan laba pārklājot ziņas ar dažāda veida netīšām nozīmēm. Saņēmēji var dzirdēt informāciju, kura netika pateikta, pārraidītāji var pateikt lietas ne ar tādu nozīmi, kādu viņi domāja. Iezīmējas haoss.
Haoss var būt vismaz pašā sākumā atlikts vai pat pilnīgi noraidīts. Atslēga tam ir pazīt jau attēlotas lamatas un dot tam iespēju. Tas nenozīmē izturēties pret kolēģiem kā ignorantiem, bet vienkārši atzīt realitāti, ka visi esat cilvēki un pieņemt visu, kas no tā izriet. Tā pati pieeja uzsver, ka neskatoties uz to, vai jūs strādājat ar augstākstāvošām personām, padotajiem vai ar līdzīgiem jums darbiniekiem, ir jānodrošina, lai katra puse pasniedz informāciju tādā veidā, kurā tika domāts to pasniegt.
Šīs lietas pamatā ir jautājums par to, kurš ir atbildīgs par to, lai sazināšanās darbotos: informācijas vai instrukciju pārraidītājs vai saņēmējs. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1153179
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties