Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:219049
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 29.05.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Krievijā ir vairāki institūti, kuri pēta dažādas magnētiskās iedarbības uz ūdeni, tā apstrādi. Ir versija, ka "sakārtots ūdens", iegūstot regulāras formas kristālrežģus, ir veselīgāks cilvēka organismam. Organizēts ūdens ir vērtīgs dzīvnieku un augu valstij - līdz ar to šādu iekārtu var piedāvāt arī izmantošanai, piemēram, mākslīgajās recirkulārajās zivju audzētavās. Tirgus ir ļoti plašs, tikai jāizvēlas rakursi un jādarbojas. „Aquaclean” un „WLux” ir trīs galvenās priekšrocības: tās atrisina ūdens atkaļķošanas problēmu, izmaksas ir vienreizējas, nodrošinot ilgtermiņa efektu, kā arī tās ir veselībai nekaitīgas.
Šobrīd „WLux” unikālu salīdzinājumā ar ārzemju analogiem ražojumiem padara arī Latvijas Tehnoloģiskā centra uzņēmuma "Magnetons" izstrādātais plākšņveida elastīgais magnētiskais dialektriķis, kas veido ekrānu enerģijas zudumu mazināšanai un pret nosacīto kaitīgo starojumu, kurš gan ir visai niecīgs, tomēr varētu uztraukt ekoloģiskā dzīves stila piekritējus. Saites tiek pārklātas vietām, kur iekārta pievienota pie caurules.
Līdzīgas iekārtas jau gadiem tiek izmantotas dažādos uzņēmumos, tai skaitā pārtikas apstrādes un ēdināšanas uzņēmumos, taču līdz šim šāda veida industriālās iekārtas ir bijušas pārāk dārgas, lai masveidā tiktu uzstādītas mājās un dzīvokļos. Ieguldot apjomīgu zinātnisko darbu moderno tehnoloģiju izpētē un attīstībā, tika panākts, ka „Wlux” elektroniskais katlakmens skaldītājs ir pieejams plašam privāto patērētāju lokam.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties