Kārtot pēc: Datuma, dilst.
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija |
-
Tu vari jebkuru darbu ātri pievienot savu vēlmju sarakstam. Forši!THE ORIGIN OF COFFEE
Konspekts vidusskolai18
JaunsApskatīt -
Somija (Viesu apkalpošana izmitināšanas un apkalpošanas mītnēs)
Prezentācija vidusskolai11
JaunsApskatīt -
Apskatīt
-
Apskatīt
-
Instant kafijas ietekme uz cilvēka veselību
Eseja vidusskolai5
Apskatīt -
Apskatīt
-
Is Organic Food Better than Non-Organic? A Critical Exploration of Health, Environment, and Society
Eseja augstskolai11
Apskatīt -
My Favourite Food and the Reasons I Cherish It
Eseja vidusskolai2
Apskatīt -
Apskatīt
-
Don't Eat the Globe 2023
Prezentācija vidusskolai15
Apskatīt -
Kā pagatavot perfekto tostermaizi?
Eseja vidusskolai1
Apskatīt -
Apskatīt
-
The impact of instant coffee on human's health
Eseja vidusskolai6
Apskatīt -
Apskatīt
-
Cooking a mushroom soup
Prezentācija pamatskolai6
Apskatīt -
Pancake Day
Prezentācija vidusskolai15
Apskatīt -
Eating culture in the UK
Prezentācija vidusskolai21
Apskatīt -
Latvijas kulinārā mantojuma integrēšana Rīgas A’la carte gardēžu restorānos
Diplomdarbs augstskolai80
TOP 500Apskatīt -
Mājas alus ražošana 10 soļos
Konspekts pamatskolai4
Apskatīt -
Medus uzturā
Referāts augstskolai21
Apskatīt -
Rafinētu augu eļļu stabilitātes izmaiņas pēc fritēšanas dažādās Jelgavas ēdināšanas iestādēs
Referāts augstskolai16
Novērtēts!Apskatīt -
Apskatīt
-
Medus un veselība
Konspekts vidusskolai8
Apskatīt -
Kokteiļu kalkulācijas kartes
Konspekts vidusskolai6
Apskatīt -
Enerģētiskā vielmaiņa
Konspekts augstskolai6
Apskatīt
