Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:679284
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 22.02.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Anotācija    3
  Ievads    4
1.  Zīmola jēdziens    5
1.2.  Zīmola elementi    7
1.3.  Zīmola izveide    8
1.4.  Zīmola veidošanas prakse Latvijā    10
1.5.  Ieguvumi no zīmola    12
1.6.  Tēla nozīme uzņēmuma veidošanā    13
2.  Reklāmas uzņēmuma „Piran Media” dibināšana    14
2.1.  „Piran Media” logotipa veidošana    16
2.2.  Zīmola veidošana uzņēmumā    16
2.3.  Klientu un mērķauditorijas izvēle un piesaiste    17
2.3.1.  Reklāmas veidošana    18
2.3.2.  Uzņēmuma popularizēšana sabiedrībā    19
2.3.3.  Garantija klientiem    19
3.  Pētījums    19
  Secinājumi    25
  Priekšlikumi    26
  Izmantotā literatūra    27
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
1. Jēdzienam ZĪMOLS lielākajā daļā avotu ir izmantota šāda definīcija: tas ir- produkts, pakalpojums vai koncepcija, kas tiek atšķirts no citiem produktiem, pakalpojumiem vai koncepcijām tā, lai tas būtu viegli uztverams un popularizējams.
2. Tirdzniecības markas jeb zīmoli ir nozīmīgi simboli, kas raksturo produktu, un, pētot zīmola vārda saistību ar pircēju vajadzībām un vēlmēm, vispirms ir svarīgi noskaidrot, ar kādām vērtībām cilvēku uztverē asociējas konkrētais zīmols jeb marka, tādēļ, lai tālāk varētu apskatīt zīmola veidošanas stratēģiju, jācenšas izprast, no kā zīmols sastāv, un šīs zīmola sastāvdaļas vai elementus var definēt, raugoties no dažādām pozīcijām, līdz ar to autoru starpā nav vienota viedokļa, kas ir zīmola elementi.
3. Zīmola veidošana var raksturot gan atsevišķa produkta, gan vesela uzņēmuma identitāti. Zīmola veidošana ir zīmola nosaukuma radīšanas un izplatīšanas process, un ne vienmēr tas vispirms saistīts ar lozungiem, skaļiem vārdiem, reklamēšanu un sabiedriskām attiecībām, lai gan šie līdzekļi nenoliedzami ir jāpielieto.
4. Kā arī ir iespējams pasūtīt sev vai savam uzņēmuma vispiemērotāko un interesantāko reklāmu. „Piran Media” palīdzēs realizēt vistrakākās idejas, jo viņuprāt, klienta vēlmes ir viņu likums. Un svarīgākais, lai klients ir apmierināts ar iznākumu.
5. Veidojot logotipu galvenā ideja bija, lai tas nebūtu pārāk uzbāzīgs, pārāk vienkāršs un pārāk liels. Tam vajadzēja kalpot par uzmanības objektu, kas piesaista cilvēku uzmanību.
6. Piran Media” ir oriģināls skatījums uz zīmolu vērtību – tas sniedz ne tikai datus par zīmola novērtējumu, pozīciju salīdzinājumā ar konkurentiem, bet arī grūti pieejamo kvantitatīvo informāciju par patērētāju dzīves stilu, vērtībām, emocionālajām vajadzībām.
7. Uzņēmums nemitīgi attīstās un progresē ,līdz ar to viņiem ir svarīga zīmola izveide un attīstība, līdz ar to es nonāku pie secinājuma, ka zīmola izveidei ir ļoti liela nozīme uzņēmuma tēla veidošanā.
8. Uzņēmuma svarīgākā vērtība ir cilvēks un viņa vēlmes. Uzņēmumam nav noteikta mērķauditorija, uz kuru viņi koncentrējas, jo uzņēmuma pakalpojumus izmanto gan privātpersonas, gan juridiskas personas, gan bērni, gan jaunieši, gan pieauguši cilvēki, skolas, bērnudārzi, pašvaldības u.c.
9. Reklāmas veidošanai „Piran Media” izmanto āra reklāmas veidu.
10. Apkopojot „Piran Media” statistiku es secināju, ka garantijas pakalpojumus šo gadu laikā nav izmantojis neviens no klientiem, kas ir ļoti liels un nozīmīgs pluss uzņēmumam, kas pierāda, ka darbinieki , kas strādā šajā uzņēmumā ir profesionāli, zinoši un kompetenti savā jomā.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties