Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:404087
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 19.01.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 8 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Cilvēces savstarpējā komunikācija notiek balstoties uz nepārtrauktu kompromisu. Sākot jau ar savu personīgo iekšējo konfliktu, kuru izcīnām, un beidzot jau ar globāli risināmiem jautājumiem starp valstīm. Darbojoties uzņēmējdarbībā, kā galvenais mērķis ir jāizvirza cilvēku vajadzību apmierināšana maiņas ceļā. Maiņa ir vēlamā objekta iegūšanas process, piedāvājot pretī kaut ko citu. Finansu pasaulē to sauc par darījumu, kas ir divu pušu komerciāla maiņa ar vērtībām.
Kibernētikas jeb informācijas, tehnoloģijas laikmetā cilvēki arvien vairāk atsvešinās un izvairās no tiešas interpersonālas komunikācijas, toties, lai cik dīvaini tas nebūtu, tirdzniecībā, lai komerciālās komunikācijas process būtu peļņu nesošs, mārketinga speciālistiem arvien vairāk ir jāiedziļinās patērētāja emocijās, domāšanas veidā un psihē. Vēl jo vairāk - pieaugot konkurencei, tirgotājiem ir svarīgi kļūt ne tikai pamanāmiem, bet arī atpazīstamiem un uzticamiem.
Markas, brenda jeb latviski zīmola piešķiršana ir viens no labākajiem veidiem, kā var pazīt preci vai sekmēt tās pazīšanu.
Vācu un angļu valodā lietotais vārds Brand/brand ir ģermānisms, kas sākotnēji saistāms ar ‘dedzināšanas, degšanas, ugunsgrēka’ nozīmi. Angļu valodā vārds brand līdztekus nozīmēm, kas saistītas ar ‘dedzināšanu’, tiek lietots arī citās nozīmēs - fabrikas marka; šķirne; labums, apdegusi pagale; degzīme; kauna traips; arī lāpa u. c., bet ekonomikas sfērā doti vārdi spiedogs, fabrikas zīme, rūpnīcas zīme, ražotāja zīme, marka.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties