Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:384402
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 01.02.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Cilvēka gaita, daudz var pateikt par paša cilvēka rakstura īpašībām. Cilvēki, kas iet ātri, ir ar skaidru mērķi un ir gatavi to arī sasniegt. Tie, kas iet rokas salikuši kabatās pat siltā laikā, ir noslēgti un kritiski noskaņoti, mīl uzspiest citiem savu viedokli. Rokas kabatās mēdz nēsāt arī cilvēki, kas jūtas nomākti un nedroši (3.zīm.). Viņi reti skatās taisni, parasti viņu skatiens duras zemē. Cilvēki ar sānos iespiestām rokām parasti vēlas savu mērķi sasniegt pēc iespējas ātrāk. Taču šādiem cilvēkiem parasti aktivitātes periods mijas ar pasivitātes periodu, kuras laikā tiek plānota sekojošā rīcība (4.zīm.). Viens no spilgtākajiem piemēriem ir Vinstons Čērčils.
Cilvēki, kas iet, rokas aiz muguras salikuši, ir norūpējušies domātāji (5.zīm.). Viņi daudz šaubās un katru lēmumu pieņem pēc ilgām pārdomām. Cilvēki, kas soļo pārspīlēti enerģiski, ir pašapmierināti egoisti, kas vēlas izrādīties (6.zīm.). Viņi iet pārspīlēti izslējušies, ar augsti paceltu zodu. Šādi cilvēki vienmēr vēlas būt līderi par spīti visam. Spilgtākais piemērs-Itālijas diktators Benito Musolīni.

Rokasspiediens.

Mēs varam daudz uzzināt par pašu cilvēku no tā, kāds ir viņa rokasspiediens. Rokasspiedienam ir daudz dažādu variāciju atkarībā no tā, vai tas ir vīrieša, vai sievietes rokasspiediens. Ja sieviete sievietei izsaka līdzjūtību sakarā ar kāda tuvinieka nāvi, tad rokasspiediens izpaliek. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1122938
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties