Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:818083
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 04.02.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Uzņēmuma apraksts    3
2.  Gada pārskata analīze    5
3.  Secinājumi    17
4.  Pielikums    18
Darba fragmentsAizvērt

Gada pārskata analīze tika veikta uzņēmumam VSIA „Latvijas Koncerti”, kas atrodas tiešā Kultūras Ministrijas pakļautībā. Uzņēmuma juridiskā adrese ir Pils ielā 20, Rīgā un reģistrācijas numurs LV 40003374610.
Uzņēmums tiek iedalīts divās daļās, kur pirmo daļu veido biroja darbinieki, bet otro daļu veido kamerorķestris Sinfonietta Rīga. Biroja darbiniekus var iedalīt apakšnodaļās – Grāmatvedība, Jurists, Projektu daļa, Mārketinga daļa, Producentu daļa, Saimnieciski tehniskā daļa, kā arī sekretariāts un valdes loceklis.
VSIA „Latvijas Koncerti” 2008.gadā darbojusies statūtos definētajā un kapitāldaļu turētāja noteiktajā jomā. Tika organizēti mūzikas festivāli (Vīnes klasika, Lieldienu mūzika, Senās mūzikas festivāls, Rudens kamermūzikas festivāls, Eiropas Ziemassvētki, Krievijas-Latvijas Kultūras programma, Starptautiskais Jāzepa Vītola pianistu konkurss), cikli, kā arī atsevišķi koncerti (Lielā mūzikas balva, Valsts svētku koncerts, G.Mālera 8.simfonija, Berlīnes filharmoniķu koncerts, 60 izglītojoši koncerti jauniešiem un bērniem), piedaloties ārvalstu un Latvijas profesionālajiem mūziķiem, kopumā 259 koncerti.
VSIA „Latvijas Koncerti” mērķis ir veidot un attīstīt valsts profesionālo koncertdzīvi, īstenojot Latvijas valsts apņemšanos - ar augstas kvalitātes un radoši iedvesmojošām aktivitātēm apmierināt iedzīvotāju tiekšanos pēc labas mūzikas, kā arī iedvesmot laikabiedru garīgo izaugsmi. „Latvijas Koncerti” pārstāv Latvijas profesionālo mūziķu radošo izpausmju intereses Latvijā un ārvalstīs. „Latvijas Koncertu” darbība ir vērsta uz valsts kultūras, sociālās un reģionālās attīstības, kā arī ārējās un iekšpolitikas nostādņu īstenošanu; ir viena no būtiskākajām valsts iekšējās un ārējās kultūrpolitikas mārketinga sastāvdaļām. „Latvijas Koncerti” regulāri sadarbojas ar Latvijas pašvaldībām mūzikas festivālu un atsevišķu koncertu rīkošanā.
Izvirzītie mērķi 2008.gadā un to realizācija:
1.Īstenot valstiski nozīmīgus pasākumus. „Latvijas Koncerti” īsteno Lielās mūzikas balvas 2007 ceremoniju, Berlīnes filharmoniķu koncertu, Gustava Mālera 8.simfonijas atskaņojumu, Jāzepa Vītola Starptautisko pianistu konkursu, Latvijas-Krievijas Kultūras programmu, kultūras programmu „Kamermūzika”;
2.Pabeigt mūzikas instrumentu atgūšanu. Likvidējot Latvijas Valsts Filharmoniju, Padomju varas gados iepirktā mūzikas instrumentu kolekcija tika sadalīta dažādām organizācijām, to skaitā arī „Latvijas Koncertdirekcijai”. Pārņemot „Latvijas Koncertdirekcijas” saistības, nācās konstatēt, ka vairāki instrumenti bez tiesiska pamata atdoti fiziskām personām. Šīs personas tika uzmeklētas un visi instrumenti tika atgūti;
3.Nodrošināt orķestrim pastāvīgas mēģinājumu telpas. Orķestra mēģinājuma telpas saglabātas Vāgnera ielā 4, taču ar Kultūras ministriju noslēgts līgums par iespējamo telpu nomu Maskavas ielā 4 sākot no 2009.gada septembra.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1116123
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties