Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:646641
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 20.09.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Ledus un sniega viesnīcas    4
1.1.  Ledus    4
1.2.  Sniega    4
2.  Viesnīcas kokos    5
3.  Viesnīcas alās, kalnos, klintīs, pazemē un vulkānu apvidos    6
3.1.  Alās    6
3.2.  Kalnos    6
3.3.  Klintīs    6
3.4.  Pazemē    6
3.5.  Vulkānu apvidos    6
4.  Viesnīcas transportlīdzekļi    7
4.1.  Lidmašīnas    7
4.2.  Kuģi    7
4.3.  Vilcieni    7
5.  Viesnīcas ūdenī un virs ūdens    8
5.1.  Ūdenī    8
5.2.  Virs ūdens    8
6.  Netipiskās viesnīcas    9
7.  Nākotnes viesnīcas    10
  Secinājumi    11
  Izmantotās literatūras un avotu saraksts    12
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Tūristi ar lielu interesi apmeklē šādas viesnīcas. Viesnīcas apmeklējumu viņi izveido kā galamērķi, nevis kā starpnieku, kas nodrošina cilvēkam nepieciešamo miegu un dušu. Būtiskākie faktori, kas veicina cilvēkus izvēlēties šīs neparastās viesnīcas ir nebeidzamā interese pēc jauniem piedzīvojumiem un emocijām, tieksme izmēģināt ko jaunu, nepieredzētu un neparastu, kā arī viesnīcas lokācijas vieta, kas pati par sevi jau var piesaistīt tūristus. Katrs cilvēks pats var izvērtēt, kura viesnīca viņam būtu vispiemērotākā, jo, piemēram, viesnīcas kokos, kā arī uz ūdens uzbūvētās viesnīcas, noteikti vairāk būtu piemērotas cilvēkiem, kas nebaidās no augstuma. Nakšņošana kapsulveidīgajā numuriņā, noteikti nebūtu piemērota cilvēkiem, sirgstošiem ar klaustrofobiju, bet cilvēkiem, kas tiecas pēc nezināmā, mistiskā, noteikti ieteiktu nakšņot tā dēvētajās spoku viesnīcās, kur pastāv varbūtība arī pašam pieredzēt īstu spokošanos.
Kā arī, katrs var izvērtēt sev piemērotāko viesnīcu pēc cenām. Viesnīcu cenas ir ļoti dažādas, gan zemas, gan neparasti augstas, ko var atļauties tikai retais tūrists. Pārsvarā visdārgākās ir viesnīcas, kurās ir maz numuru, respektīvi, viesnīca nevar uzņemt tik daudz viesu kā citas, lielākas viesnīcas, tādēļ uz šim viesnīcām ir izveidojušās rindas, kā piemēru varu minēt zemūdens viesnīcu, Jules Undersea Lodge, kurā ir tikai 2 numuri, kas var izvietot maksimums 4 cilvēkus, bet arī viesnīcas ar daudziem numuriem mēdz būt dārgas, cena ir atkarīga no piedāvājuma, viesiem sniegtajām iespējām, ieguldītā darba viesnīcas izveidē, piemēram, ledus viesnīcas tiek celtas katru gadu no jauna, kā, piemēram, Ice Hotel Zviedrijā, kas katru gadu pārsteidz ar jaunu dizainu.
Mūsdienās viss attīstās tik strauji, ka daudzas no šīm viesnīcām iespējams noteiktam cilvēku lokam jau ir kļuvušas vecmodīgas, taču zinātne un cilvēku izdoma, to iespējas attīstās joprojām, kā rezultātā, jau top jauni projekti netradicionālajām viesnīcām, kā vienu no tām varu minēt Galactic Suite Space Resort, kas atvērsies jau 2012. gadā Barselonā, Spānijā, un tā piedāvās lielisku iespēju palūkoties uz Zemi no cita skatu punkta, nevis kā mēs to esam pieraduši darīt ikdienā, taču tas būs pieejams tikai ļoti turīgiem cilvēkiem.
Domāju, ka šī tendence tikai turpināsies, jo viss sākas ar ideju, kas cilvēkiem netrūkst visā pasaulē.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties