Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:136786
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 19.12.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 23 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads   
1.  Vispārīga informācija par Ķīnu   
2.  Ķīniešu mentalitāte   
3.  Sasveicināšanās “ni hao”   
4.  Ēšanas paradumi   
  Galda kultūra   
5.  Dzeršanas paradumi   
  Tēja   
  Akloholiskie dzērieni   
6.  Tēmas, no kurām būtu jāizvairās sarunājoties ar ķīniešiem   
7.  Tēmas, kuras drīkst brīvi apspriest ar ķīniešiem   
8.  Tūrisms ķīnā   
9.  Interesanti fakti   
  Kopsavilkums   
Darba fragmentsAizvērt

Las Vegas Sands iespaidīgais kazino un tūrisma projekts ar nosaukumu Cotai Strip Makao reģionā jau tagad krietni vien pārspēj pašu Lasvegasu spožumā. Paredzēts, ka šajā rajonā savu veiksmi, prasīgu ceļotāju izmitināšanai, izmēģinās tādi plaši pazīstami viesnīcu uzņēmumi kā Four Seasons, Sheraton, St. Regis, Shangri-La, Traders, Conrad, Fairmont, Raffles, Swiss Hotel, InterContinental un Holiday Inn.[6]
Ķīnā divu dienu laikā uzcelta viesnīca: Ķīna ir pazīstama ar lieliem, grandioziem objektiem un iespēju piesaistīt lielu daudzumu darbaspēka. Iespējams, tieši tāpēc nesen Ķīnas pilsētā Changsa, kas atrodas Huan provincē, izdevies kāds ļoti neparasts sasniegums - tur divu dienu laikā uzcelta 15 stāvu augsta viesnīca. Visas Ark Hotel sastāvdaļas tika iepriekš sagatavotas kādā fabrikā, tāpēc uz vietas bija nepieciešams tikai salikt konstrukcijas kopā un sastiprināt tās. Ēkas iekšējā ēkas apdare gan bija ilgāka par divām dienām, tomēr jau pēc nedēļas viesnīcā jau varēja apmesties pirmie viesi. Vai ēkas celšanas ātrums nozīmē, ka tā ir lēta un nedroša? Nē - īpašnieki apgalvo, ka viesnīca var izturēt pat 9 ballu spēcīgas zemestrīces. Viens trūkums gan ēkai noteikti piemīt - tā nav skaista. Estētika noteikti ir zaudējusi cīņā ar darba ātrumu un kvalitāti. [7]

Kopsavilkums
Darbā tika aplūkota vispārīgā informācija par Ķīnu, kā arī par ķīniešu mentalitāti, to izskatu, uzvedību, rakstura iezīmēm, kā arī to kā izpelnīties ķīnieša cieņu.
Arī Ķīnā tāpat kā daudzās citās valstīs ir savs sasveicināšanas rituāls, kas būtu jāzin, katram tūristam, pirms ierašanās Ķīnā, lai nejustos neērti, kad rada pirmo iespaidu.
Dosoties ceļojumā uz Ķīnu noteikti būtu jaiepazīstās ar ķīniešu ēdienkasres būtību, jo ķīnieši var ēst tādas lietas, ko citās valstīs vispār uzturā nelieto, kā arī jāiepazīstās ar savdabīgo galda kultūru, kas ievērojam atšīras no Eiropas galda kultūras.
Kad ķīnā tiek ieturēta maletīte, klāt tiek lietoti arī visdažādākie dzērieni tai skaitā arī alkoholiskie, tāpēc katram tūristam būtu jāzin, ka nedrīkst attiekties no šo dzērienu lietošanas, bet jābūt arī uzmanīgam, jo ne visi var izturēt tik lielu alkohola daudzumu, kā to pierasts lietot Ķīnā.
Ķīnieši ir savdabīga tauta, lai neaizskartu ķīnieti, noteikti ir jānoskaidro par kādām tēmaām drīkt sarunāties un kādām nedrīkt.
Pēdējo gadu laikā uz Ķīnu brauc arvien vairāk un vairāk tūristu, no visas pasaules valstīm.


Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1318469
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties