Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:385294
 
Vērtējums:
Publicēts: 26.03.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 26 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Viedtālruņu vēsture un attīstība    4
1.1.  “Apple” vēsture un attīstība    4
1.2.  “Samsung” vēsture un attīstība    6
1.3.  “LG” vēsture un attīstība    7
1.4.  “HTC” vēsture un attīstība    8
1.5.  “BlackBerry“ vēsture un attīstība    9
2.  Viedtālruņu piedāvāto funkciju izpēte    10
2.1.  “Apple“ piedāvātās funkcijas    10
2.2.  “Samsung“ piedāvātās funkcijas    11
2.3.  “LG“ piedāvātās funkcijas    12
2.4.  “HTC“ piedāvātās funkcijas    13
2.5.  “BlackBerry“ piedāvātās funkcijas    14
3.  Pētījuma rezultātu analīze    15
  Secinājumi    21
  Anotācija    22
  Abstract    23
  Izmantotās informācijas avoti    24
  Pielikums    25
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Veicot zinātniski pētniecisko darbu par viedtālruņu izmantošanu cilvēku ikdienā esmu izskatījis un apkopojis apjomīgu informācijas daudzumu un guvis attiecīgajā jomā augstas zināšanas un neapšaubāmi esmu palielinājis savu kompetenci mūsdienās ļoti aktuālā sfērā – Informācijas tehnoloģijas. Darba gaitā gūtās zināšanas ir ļoti vērtīgas un ir pielietojamas manā turpmākajā dzīvē, jo šī ir sfēra, kura nemitīgi attīstās un ir liela daļa no cilvēku nākotnes.
1) Veicot darbu secināju, ka darbošanās viedtālruņu jomā ir viena no ienesīgākajām nodarbēm mūsdienās un ir tik daudz lietu, kas tehnoloģiju pasaulē vēl nav ieviestas un gaida savus ieviesējus. Tehnoloģiju pasaule ir brīva jebkuram cilvēkam, kas zina, ko grib citi cilvēki un ko, kā sniegt tiem. Viedtālruņu pakalpojumu sfērai ir nepieciešams ļoti liels apjoms speciāli kvalificētu darbinieku. Viens viedtālruņu pakalpojumu uzņēmums mūsdienās nodrošina miljoniem darbavietu, un atalgojums šiem darbiniekiem ir krietni lielāks par minimālo mēnešalgu.
2) Darba gaitā esmu apguvis daudzas lietderīgas funkcijas, ko piedāvā jaunākās tehnoloģijas. Šīs zināšanas nodrošina ātrāku darba paveikšanu ar viedtālruņa palīdzību.
3) Apkopojot šajā zinātniski pētnieciskajā darbā iekļauto anketu, rezultātus var secināt, ka cilvēki nebūt nav kompetenti par visām iespējām, ko viņiem sniedz viedtālrunis un tehnoloģijas, tas nozīmē, ka cilvēki neizmanto visas tiem sniegtās iespējas, lai atvieglotu savu dzīvi un paātrinātu darba gaitu.
4) Galvenais secinājums, ar kura palīdzību arī tiek pierādīta šī zinātniski pētnieciskā darba hipotēze - „Ja cilvēki būtu informēti par visām viedtālruņu radītajām iespējām, tad viņi daudz produktīvāk spētu tos izmantot.’’, ir iegūts apkopojot anketēšanas rezultātus. Aptauja sastāvēja no septiņiem jautājumiem, kurus analizējot tika noskaidrots vai respondenti ir informēti par viedtālruņu piedāvātajām funkcijām un vai tās izmanto. Pēc rezultātiem secināju, ka lielu daļu no šīm funkcijām respondenti nepārzina.
5) Protams, var secināt to, ka arī viedtālruņiem ir vājās un stiprās puses. Galvenās stiprās puses viedtālrunim ir to funkciju daudzveidība un radītās iespējas, kuras ir iespējams pielāgot jebkuram cilvēka tipam. Galvenās vājās puses ir to dārgās cenas un akumulatora darbības ilgums, par ko bieži sūdzas viedtālruņu lietotāji.
6) Lietojot viedtālruņus tiek iegūta darba kvalitātes uzlabošana, laika ekonomija, informācijas aprite, pielāgošanās savām nepieciešamām vajadzībām.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties