Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:513092
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 15.12.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Uz pieaugošajām bažām kā atbilde par apkārtējās vides tīrību, kā arī pēc Britu rūpniecības konfederācijas prasības, 1992. gadā tiek izstrādāts Britu Standarts BS 7750. Tas kļuva par iedarbīgu līdzekli, lai orientētu ar industriju saistītās organizācijas kontrolēt ietekmi uz vidi. Sabiedrības pieaugošā interese par vides aizsardzības problēmām radīja priekšnoteikumus 1992. gadā Riodežaneiro pasaules valstu vadītāju sanāksmē pieņemto dokumentu izstrādāšanai. 1993. gadā Eiropas Savienība izdeva reglamentu par savu standartu EMAS ieviešanu, uz kā pamata ES valstīs ir pieņemti likumi par uzņēmumu brīvprātīgu piedalīšanos EMAS standarta ieviešanā. Starptautiskā standartizācijas organizācija (ISO) 1993. gadā uzsāka darbu pie jaunas standartu sērijas izstrādes, ko nosauca par ISO 14000. Šajā darbā piedalījās eksperti un speciālisti no visdažādākajām nozarēm un delegāti no dažādām valstīm, tādēļ šis standarts ir pietiekami universāls un pielāgojams jebkurai organizācijai [2.].
ISO 14001:1996 ir starptautisks vides pārvaldības standarts, kas nodrošina jebkura veida organizāciju ar iedarbīgas vides pārvaldības sistēmas elementiem, palīdzot organizācijai sasniegt noteiktus vides aizsardzības mērķus. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties