Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:968123
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 20.11.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Uzņēmuma vadītājs ir cilvēks, kurš vada uzņēmumu un tajā notiekošos procesus. Uzņēmuma vadītājs piedalās jaunu darbinieku pieņemšanā, līdzekļu sadalē un kontrolē, sapulču organizēšanā, tiekas ar sadarbības partneriem u.c.
Veiksmīgs uzņēmuma vadītājs ir cilvēks, kurš rada pareizo mikroklimatu uzņēmumā, pret darbiniekiem izturas kā pret personībām, ar cieņu. Veiksmīgs uzņēmuma vadītājs prot risināt konfliktus, jebkurā darbā iesaista savu komandu, prot pareizi sadalīt uzņēmuma līdzekļus. Labs uzņēmuma vadītājs prot motivēt savus darbiniekus, lai tie būtu apmierināti ar darbu un sava vadītāja vadības stilu. Šādam vadītājam apkārt pulcējas gudri, jautri, lojāli darbinieki, jo viņi ir novērtēti. Šāds vadītājs nekad nesola to, ko nevar izpildīt.
Veiksmīgas uzņēmuma vadīšanas piemēri
Viens no svarīgākajiem veiksmīgas uzņēmuma vadīšanas faktoriem ir personāla vadība. Pareizi vadīti un pietiekami motivēti darbinieki padara savu darbu efektīvāk. Uzņēmumos, kuros ir izstrādāta efektīva motivēšanas sistēma, darbinieki ir apmierināti ar savu darbu un ir ieinteresēti darba rezultātos. Veiksmīgos uzņēmumos darbinieku atlase notiek īpaši rūpīgi. Darbiniekiem tiek dota iespēja izrādīt iniciatīvu.
Šādos uzņēmumos parasti ir arī pietiekami augsts atalgojuma līmenis, darbinieki tiek atalgoti, vadoties pēc padarītā darba.
Ja uzņēmumā rodas konflikts, darbinieki tiek saaicināti kopā, problēma tiek izanalizēta un novērsta. Tiek uzklausītas konfliktā iesaistītās personas, izteikti viedokļi, kā šo problēmu risināt, uzņēmuma vadītājs cenšas izprast savu darbinieku lūgumus un neapmierinātību.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties