Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:134499
 
Vērtējums:
Publicēts: 31.03.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Kas manuprāt ir negatīvais valsts policijas darbā!
Darbs valsts policijā ir ļoti atbildīgs un prasa lielu darbinieku profesionalitati. Dauzdi cilvēki uzskata par negatīvu iezīmi valsts policijā pašu policijas darbinieku attieksmi pret saviem tiešajiem pienākumiem. Pats peronīgi esmu ar šo problēmu saskāries un diemžēl policijas darbinieku attieksme bija likumpārkāpēju pusē. Tā vietā, lai konstatētu ielaušanās mēģinājumu privātīpašumā un noskaidrotu visus notikušā apstākļus, es izdzirdēju tikai ironiskus smieklus un pārmetumus par to, ka esmu iztraucējis viņiem kafijas dzeršanu. Lai arī policijas darbinieka profesiju var apgūt prestižās augstskolās, vēl joprojam saskarsmes spejas ar iedzīvotājiem ir ļoti zemā līmenī. Man šķiet, ka policijas darbinieks var būt tikai persona ar augstu atbildības sajūtu un morāliem principiem. Galu galā katrs pats izvēlas savu profesiju, tamdēļ tomēr vajadzētu stingrāk sekot līdzi savai attieksmei pret izvēlēto profesiju. Protams nedrīkst aizmirst arī par profesionālo ētiku, kas ir obligāti jāievēro saskarē ar iedzīvotājiem.
Vēl viena negatīva tendence ir likupārkāpumi no pašu darbinieku puses. Kā spilgts piemērs ir spēļu zāles „FENIKSS” aplaupīšana Jēkabpilī. Vēl gadījums ir bijis, ja pareizi atceros, Valmierā, kad policijas darbinieki fiziski aizskāruši kādu personu. Problēma ir ta, ka policijas darbiniekiem ir pārāk liels pašnovērtējums, viņi jūtas varenāki par citiem, līdz ar to izrāda to uz citiem.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties