Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:919498
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 19.02.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2000. - 2010. g.
2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

7. Vīzija un galvenie attīstības virzieni
Vīzija tā ir nākotne, jeb, izaugsme, kas respektē vēsturiskās, jeb, pagātnes vērtības un mācības, un balstoties uz ģeogrāfiskajām iespējām un īpatnībām veido līdzsvarotu un ilgtspējīgu nākotni. Valmiera ir starp desmit lielākajām Latvijas pilsētām un lielākā Vidzemes reģiona pilsēta, kuru divās daļās sadala viena no skaistākajām un lielākajām Latvijas upēm – Gauja. Valmieras pilsētais ir visas iespējas nākotnē attīstīties kā nacionālas nozīmes centram. Kā tūrisma centram piedāvājot konferenču tūrisma pakalpojumus, uzlabojot sabiedriskās apkalpes infrastruktūru, viesnīcas un izklaides vietas. Attīstīties kā ekonomiskam centram, kas izmanto ģeogrāfiskās atrašanās priekšrocības starp Vidzemes pilsētām. Kļūt par nozīmīgu Ziemeļaustrumu autoceļu krustpunktu un dzelzceļa mezglu. Piesaistīt Valmierai valsts un ārvalstu investīcijas. Pilnveidot, sakopt zaļo zonu, veidojot pievilcīgu pilsētas ainavu. Iespējas piesaistīt apkārtējā reģiona intelektuālo potenciālu. Veicināt energoefektivitātes pasākumus.
Dabas resursu nodokli izmantot ekoloģiskās situācijas uzlabošanai un vides labiekārtošanai. Ir iespējama pilsētas teritorijas paplašināšana līdz apvedceļa robežai.
Izstrādājot attīstības stratēģiju, tika definētas četras prioritārās darbības jomas, lai veicinātu līdzsvarotu un ilgspējīgu attīstību: uzņēmējdarbība, cilvēka labklājība, infrastruktūra, daba.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1384304
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties