Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:657487
 
Vērtējums:
Publicēts: 19.02.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Lai šāds videi draudzīgs dzīvesveids kļūtu vēl populārāks, jau no pašas bērnības jāmēģina pieradināt un mācīt bērnus domāt zaļi. Taču zaļš produkts ne vienmēr nozīmē, ka tas ir tik zaļš, cik liekas. Piemēram, elektromobiļi ir kļuvuši ļoti populāri mūsdienās, jo, iegādājoties tādu, var ievērojami samazināt kaitīgo izmešu daudzumu, kā arī ieekonomēt uz degvielas vai gāzes. Bet kas šajā gadījumā ir lācītim vēderā? Elektromobiļu ražošanas rezultātā tiek radīti par aptuveni 1.4 reizi vairāk CO2 izmešu kā iekšdedzes dzinēja līdziniekam. Vai, raugoties no šādas puses, šo produktu var saukt par zaļo un videi draudzīgu?
Katrs no mums dzīvo zaļi savu iespēju robežās. Viennozīmīgi vienmēr būtu kur tiekties un darīt vēl labāk. Ja jau kāda videi nedraudzīga lieta, piemēram, plastmasas pudele, ir iekļuvusi jūsu mājās – tā ir jāizmanto pēc iespējas ilgāk, nevis jāmet uzreiz miskastes maisā. Pretējā gadījumā cilvēks apzinās, ka “plastmasa ir slikti”, un cenšas atbrīvoties no šīs preces pēc iespējas ātrāk, taču šāda stratēģija arī nav pareiza. Plastmasa ir jāizmanto tik ilgi, cik tā var jums nokalpot. Ikvienam vajadzētu apzināties, ka viss nāk ar gaidīšanu. Spert nelielu, bet nozīmīgu soli pretī mūsu pasaules ekoloģijai un atbalstot zaļos produktus, cilvēcei vēl ir iespēja glābt savu planētu Zemi.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1384326
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties