Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:149870
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.01.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
  Vadonis un vara    4
  Triumfa vārti    5
  Uzvaras! Uzvaras!    6
  Strauji pieaugošo skaitļu saldkaisle    6
  Atteiktās vizītes    7
  Noslēpums un viens vienīgais    7
  Iznīcināšana    7
  Apmātība un īstenība    7
  Nobeigums    9
Darba fragmentsAizvērt

Izdevuma sadaļa vēsta par Hitlera lielajiem celtniecības plāniem, par jauno Berlīni un kopsakarībām ar tautas masām. Ilustrācijās redzamie plāni ir pretstatā tam uz ko tiecās mūsdienu modernā arhitektūra, pat noteiktais darba veikšanas termiņos nav iespējams iekļauties. Vienlaicīgi šim plānam tiek attīstīts arī pasaules pakļaušanas plāns. Tāpēc nebija domājams, ka šos plānus izdosies realizēt bez kara. Karš bija ieplānots pašā sākumā, pilnīgi neņemot vērā savu pozīciju stiprumu. Hitlera celtnes ir paredzētas, lai tās saistītu un saturētu kopā lielās masas.1 Ar šo masu palīdzību viņam ir izdevies nokļūt pie varas, bet viņš zina kad masas var arī izirt, tāpēc ir nepieciešama masu saturēšana kopā. Milzīgi laukumi, kuri ir neaizpildītām masām ir iespēja augt.
Slēgtām masām kalpo tādas celtnes kā katedrāles. Berlīnes plānotajai katedrālei bija 17.reizes jāpārsniedz sv. Pētera katedrāli. Lai cik lielas būtu šīs masas tomēr tiklīdz tās ir piepildītas viņas nevar vairs augt. Masas pametot šādu telpu sairst un tāpēc ir jāparedz nākošā iespēja jaunai izveidei.
Sporta pasākumos masas atrodas slēgtā lokā vai puslokā, tās atrodas viena otrai pretī un redz masas. Tiklīdz veidojas divas partijas, tā rodas divas masu sistēmas, kuras tiek uzkurinātas ar vidū izvērstām cīņām.
Pārsteidzošs ir jaunā prospekta plāns, kurš izvērstos 120m platumā un 5km garumā. Šajā prospektā notiktu marši un parādes, kuras apzīmē kā ilgstošas masu formas.
Hitlera plāni būvēt šīs lielās celtnes saistījās ar Ēģiptes piramīdām. Tās ir celtas 4.tūkstošu gadu atpakaļ un stāv neskartas vēl šodien, viņas šajā laika gaitā ir veidojušas sevī ilgmi. Šīs būves tika uzslietas pateicoties cilvēku pūliņiem, un tas ir simbols masai kura vairs nesairst.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties