Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:145757
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 30.04.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
  Uzņēmuma apraksts    4
  Uzņēmuma struktūra    5
  SIA „NP Foods” uzņēmuma misija    5
1.  Tirgus analīze- vispārējais raksturojums    6
  Uzņēmuma iekšējā vide    6
  Uzņēmuma ārējā vide    6
2.  Tirgus analīze- konkurentu analīze    7
  SIA „Cido Grupa”    7
  „Kraft Foods”    7
  Konkurentu priekšrocības    8
  Konkurentu trūkumi    8
3.  Tirgus analīze- PEST    9
4.  Tirgus analīze- SWOT    10
  Tirgzinības stratēģija    11
  Izplatīšana, veicināšana un budžets    11
  Secinājumi un priekšlikumi    14
  Izmantotie interneta resursi    15
Darba fragmentsAizvērt

Projekta ietvaros uzņēmums pārstāvēja A//S "Laima” un A/S "Gutta" ražoto produkciju piecās starptautiskās izstādēs, kas norisinājās Vācijā, Itālijā, Francijā un Nīderlandē.
Projekta īstenošana noslēdzās 2011.gada 31.oktobrī un tā ietvaros uzņēmums sekmīgi piedalījās šādās izstādēs: ISM (Vācija, Ķelne), ECMR (Itālija, Roma), MDDExpo (Francija, Parīze), PLMA (Nīderlande, Amsterdama) un ANUGA (Vācija, Ķelne).
Kopumā NP Foods eksportē uz 27 pasaules valstīm. Eksporta īpatsvars ir 40% no kopējās saražotās produkcijas apjoma. AS Laima un AS Gutta lielākais īpašnieks ir Latvijas uzņēmējiem piederošā AS Nordic Partners, kura iegādājusies 51% kapitāldaļu starptautiskajā Nordic Partners Limited holdingā. Uzņēmumu lielākais akcionārs ir Daumants Vītols - viens no pirmajiem vērienīgā holdinga dibinātājiem, kurš ilgstoši strādājis un vadījis arī vairākus holdinga pārtikas un nekustamā īpašuma uzņēmumus.
Budžets
2011. gada 2.decembrī svinīgajā pasākumā laikraksts «Dienas Bizness» sadarbībā ar «Lursoft» pasniegs TOP nominācijas labākajiem Latvijas uzņēmumiem, kuri 2010. gadā bija visstraujāk kāpinājuši apgrozījumu, bet Valsts ieņēmumu dienests apbalvos lielākos nodokļu maksātājus, izsakot pateicību par uzņēmēju godprātīgu attieksmi pret valsti. Vērienīgās uzņēmumu godināšanas ceremonijas atbalstītāji – Tele2 un DNB banka. Uzņēmums SIA „NP Foods” pēc apgrozījuma ierindojas 48 vietā- apgrozījums miljonos bijis 53,325Ls, izmaiņas pret 2009. gadu 81,01%; rentabilitāte 0,54%.
Kā arī uzņēmums ieguva „Tele2” speciālbalvu.

Secinājumi un priekšlikumi
Uzņēmums ir viens no vadošajiem līderiem savā jomā, un gadu gaitā paplašina savu darbību, cenšoties reāli piesaistīt jaunus sadarbības partnerus un paplašinot tirgu.
Uzņēmums ir liels konkurents saviem konkurentiem, jo nedomā apstāties pie sasniegtā, jo ar pārdomātu uzņēmuma darbību un nākotnes plāniem tas nevar nepalikt neievērots.
Uzņēmums rada labvēlīgu vidi uzņēmuma iekšienē, domājot par darbinieks, kas savukārt veicina darba ražīgumu, kas ir ļoti nozīmīgs rādītājs labai uzņēmējdarbībai.
Uzņēmums ir uzsācis savu darbību pareizajā tirgū, jo apvienojot sabiedrībai labi zināmus uzņēmumus, ar vēsturiskām vērtībām, ir iekarojis vietējo tirgu, ar labām atsauksmēm, kas ir labs atspēriena solis starptautiska tirgus iekarošanai.
Uzņēmums ražo produktus, kas spēj piesaistīt visu gada gājuma mērķauditoriju, kas dod zināmas priekšrocības.
Lai arī uzņēmums ir uz pareizā viļņa nedrīkst pieļaut nevīžības un nolaidību turpmāka tirgu izpētē, kā arī ir jāpievērš pietiekama uzmanība konkurentiem, un politiskai, ekonomiskajai, sociālajai situācijai kā pašmāju tirgus valstī, tā arī ārvalstu tirgus valstīs.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties