Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:968729
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 30.01.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Kompānijas DZINTARS pamatus 1849. gadā ielicis vācu uzņēmējs A. Brigers. Nelielā Rīgas fabrikā sāka ražot ziepes un sveces, liet flakonos smaržas un odekolonus, kuru gatavās kompozīcijas ieveda no Francijas. Šodien, izstaigājusi ilgus attīstības un pārveidošanās ceļus, firma DZINTARS ir kļuvusi par Baltijas valstīs lielāko biokosmētikas un parfimērijas ražotāju (vairāk par 350 nosaukumiem uzņēmuma asortimentā) un uzskatāma par vienu no stabilākajiem uzņēmumiem Latvijā, kurā strādā vairāk par 600 cilvēkiem.

Tirgus izpēte

Analītiskā grupa veic regulāru parfimērijas, kosmētikas un dekoratīvās kosmētikas izstrādājumu starptautiskā tirgus izpēti, izdara secinājumus un piedāvājumus

Izstrādāšana

DZINTARAM ir parfimērijas, kosmētikas un dekoratīvās kosmētikas izstrādājumu (iekļaujot iepakojumu un noformējumu), augu ekstraktu, parfimērijas kompozīciju (dažādu produktu parfimēsanai) patstāvīgs izstrādāšanas un izpētes centrs. Centrā ietilpst specializētas laboratorijas, kuras izvietotas 1,8 tūkst.m² lielā platībā.
Testēšana

Izstrādājot jaunus produktus un jaunus iepakojuma veidus, produktu izpētes laboratorijā notiek to rūpīga testēšana. Pārbauda parfimērijas šķidrumus, kosmētikas masas, to iepakojumus, laboratoriski nosaka produktu derīguma termiņu.
Izstrādājumu ražošanā testēšanas laboratorija veic parfimērijas šķidrumu, ekstraktu, kosmētisko masu un iepakojumu ienākošo izejvielu kontroli. Gatavo izstrādājumu kvalitāte tiek novērtēta ne tikai tieši pēc produkta izgatavošanas, bet tiek kontrolēta arī visa garantijas glabāšanas laikā.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1200424
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties