Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:822840
 
Vērtējums:
Publicēts: 08.03.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 11 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Neviens uzņēmums nedarbojas absolūti patstāvīgi, ikkatru no tiem regulē likumi un ierobežo saistības, ietekmē sabiedriskās organizācijas un valsts institūcijas, klienti un konkurenti. Visi šie aspekti veido mārketinga vidi, un, tā kā mārketinga darbības norisinās uzņēmuma un sabiedrības tiešā saskarsmē, viens no mārketinga speciālistu galvenajiem uzdevumiem ir darbs ar mārketinga vidi.
Tas nozīmē, ka katra uzņēmuma mārketinga stratēģija tiek realizēta sarežģītā un ļoti mainīgā vidē. Lai uzņēmums veiksmīgi spētu sasniegt izvirzītos mērķus, rūpīgi jāanalizē un jāņem vērā ārējie faktori.
Kursa darba mērķis ir pielietot praksē mārketinga teorijas, salīdzināt teorētisko uzņēmuma darbību ar piedāvātām mārketinga teorijām.
Šajā kursa darbā ir apskatīta uzņēmuma „Latio” darbība, t.i. sniegtie pakalpojumi, un firmas konkurētspēja attiecībā pret citiem uzņēmumiem šajā segmentā. Pirmajā nodaļā tiek izanalizēts nekustāma īpašuma tirgus, izmantojot Portera Piecu spēku modeli. Katrā šīs nodaļās punktā tiek sniegti statistiskie dati, nozaru ekspertu viedokli, kā arī prognozes.
Lai labāk orientētos konkurentu sniegtos pakalpojumos mēs izmantojām tādus tirgus pētīšanās modeļus kā „zirnekļa tīkls”, kas ir veidots pēc subjektīvu datu apstrādes; General Electric modelis, kurš rāda biznesa stipruma un tirgus pievilcības atkarību „Latio” uzņēmumam; Bostonas Konsultantu matrica, kurā ir attēloti prognozējami tirgus izaugšanas tempi dažādos tirgu segmentos un tās izaugsmes ietekmi uz firmas stratēģiju.
Protams, iekarojot tirgu un tā līderpozīcijas, jāņem vērā tirgus ietilpību, kura mūsu darbā ir aprēķināta ar tirgus ietilpības metodi. Bez tam, mēs apskatījām „Latio” stiprās un vājas puses, firmas iespējas un draudus, lai izzinātu mūsu priekšrocības salīdzinot ar citiem konkurentiem.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −7,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1198600
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties