Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:275668
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 02.12.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Ja, saskaņā ar minētām definīcijām, uzņēmuma gada pārskats ir kopums, tad to vajag sašūt , sanumurēt, parakstīt, pielikt tam satura rādītāju un vienos vākos iesniegt VIDam.
Visi pārskati un vadības ziņojums raksturo uzņēmumā finansiālo stāvokli uz bilances datumu un tiek analizēti gan pašā uzņēmumā, gan pārējās ieinteresētās struktūrās. Likuma PUGP 66.p 5.d: „Uzņēmumu reģistrā saņemtie gada pārskatu un zvērināto revidentu ziņojumu noraksti, kā arī pilnsapulces prtokolu noraksti glabājami uzņēmuma reģistrācijas lietā, un tiem ir jābūt publiski ieejamiem, lai ikviens, samaksājis valsts nodevu, ar tiem varētu iepazīties. (Grebenko, 177)

Gada pārskata katram bilances, peļņas vai zaudējumu aprēķina, naudas plūsmas pārskata un pašu kapitāla izmaiņu pārskata postenim parāda attiecīgos iepriekšējā pārskata gada skaitļus. Ja pārskata gadā atklātas iepriekšējo gadu kļūdas vai mainītā grāmatvedības politika, attiecīgo iepriekšējo pārskata gada posteņu rādītāju koriģē. Par katru gadījumu, kad dati nav bijuši savstarpēji salīdzināmi vai veikta iepriekšējo pārskatu datu korekcija, sniedz paskaidrojumu gada pārskata pielikumā (7., panta 1. daļa). …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties