Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:983805
 
Vērtējums:
Publicēts: 03.04.2001.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Mūsdienās Talsi ir savdabīga un mūsdienīga pilsēta ar rosīgu saimniecisko, kultūras un sporta dzīvi. Šeit dzīvo gandrīz 13 tūkstoši iedzīvotāju.
Pilsēta ir tuvākās apkārtnes saimnieciskais centrs, šeit strādā gandrīz puse reģiona uzņēmumu. Nozīmīgas saimniecības nozares ir apstrādes rūpniecība, tirdzniecība un pakalpojumu sniegšana. Tādu uzņēmumu kā akciju sabiedrības "Talsu gaļa" un akciju sabiedrības "Talsu piensaimnieks" un vairāku citu ražojumi ir pazīstami visā Latvijā.
Kultūras un izglītības dzīve ir kļuvusi īpaši rosīga. Atzīstami strādā kultūras iestādes, ar lieliskiem panākumiem darbojas vairāki desmiti pašdarbības kolektīvu, bibliotēkas, mūzikas un mākslas skolas. Pilsētā ir 6 vispārizglītojošās skolas, vairākas no tām iesaistījušās starptautisku izglītības projektu īstenošanā.
Talsiniekiem un pilsētas viesiem ir daudzveidīgas atpūtas iespējas. Pilsētu, tās vēsturi un attīstību, var iepazīt, apmeklējot muzejus, vēsturiskos objektus un citas apskates vietas. Aktīvās atpūtas piekritēji var nodarboties ar sportu Talsu sporta namā, Talsu hokeja klubā un citviet.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties