Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:595609
 
Vērtējums:
Publicēts: 08.01.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 12 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Šo topu es veidoju ar mērķi izcelt, manuprāt, nozīmīgākos tūrisma un ar to saistītos uzņēmumus. Cēsīs, kā arī Cēsu rajons ir ļoti iecienīta tūristu pilsēta. Man bija grūti pieturēties tieši pie kādas noteiktas kategorijas, piemērām, apskatīt tikai viesnīcas vai atpūtas kompleksus, tāpēc es savā topā atspoguļoju dažādas nozīmes uzņēmumus gan izklaides, gan atpūtas, gan arī vēstures. Taču visiem no tiek ir viens mērķis – sniegt to pašu labāko un kvalitatīvāko, lai cilvēkiem būtu vēlme atgriezties. Man ir grūti pamatot sava topa izvēli tādu, kāds tas ir izveidots. Šādas domas man ir šodien, varbūt taisot to pēc mēneša topu izkārtojums būtu savādāks. Galvenokārt, iemesls, kāpēc izvēlējos šos uzņēmumos ir tāds, ka visos uzņēmumu objektos pati esmu bijusi un aktīvi līdzdarbojusies.

10. vietā es ierindoju Cēsu peintbola parku, kas atrodas Cēsu pierobežā braucot Priekuļu virzienā.
Cēsu peintbola parks piedāvā azartisku atpūtu, gan firmām, gan privātām grupām, neierobežotā daudzumā. Peintbola parks organizē turnīrus un sporta spēles firmām un dažādiem uzņēmumiem. Parka saimnieks, Reinis Reķis, piedāvā aizbraukt, izsniegt inventāru un nepieciešamo ekipējumu, ja ir vēlme peintbola priekus izbaudīt kādā no interesentiem piederošā vecā fermā, šķūnī vai meža gabalā. Peintbola parks atrodas vienā no Cēsu lielākajiem uzņēmumiem z/s „Kliģeni” teritorijā. Pēc labas izklaides vai „kariņu” spēlēšanas tiek piedāvāts izmantot arī z/s „Kliģeni” piknika vietas. Cēsu peintbola parks ir viens no organizatoriem un ņem dalību arī taktiskā peintbola turnīros. Turnīros ir liela atsaucība arī no ārzemju komandām, tādējādi tiek gūta jauna pieredze un popularizēts peitnbols, kā sporta veids gan Latvijā, gan ārvalstīs. (Cepepa.lv 2008a, ER).
Pašaudīšanās peintbola parkā sākuma komplektā izmaksā 7-8 Ls. Sākuma komplektā ietilpst: maska, markeris (peintbola mehāniskā pistole), speciāls tērps, 100 lodītes, atkārtota gaisa uzpilde markerī, laukums, instrukcijas un tiesnesis. Protams, ar 100 lodītēm iesākuma pietiek, taču parasti gribās spēlēt vēl un vēl, tāpēc ir iespēja iegādāties papildus 100 lodītes, kuras attiecīgi maksā 2,50-3,00 Ls. Iespaidīgākiem efektiem pieejamas arī dūmu raķetes un granātas. Pati no personiskās pieredzes iesaku izmēģināt (Cepepa.lv 2008b, ER).

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties