Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:206983
 
Vērtējums:
Publicēts: 07.03.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Esmu pati bijusi Kukšu muižā. Vasaras saulgriežus sagaidījām tur kopā ar Daniela Jāna „geju draudziņiem”. Daniels Jāns ir gejs, bet tas nemaina to, ka viņš ir labsirdīgs un feins vācietis. Katru vasaru peldos Kukšu ezerā, tāpat kā čuskas, kas dzīvo krūmu pudurītī. Agrāk uz saucamās ezera saliņas bija estrāde, kur kolhoza strādniekiem tika rīkotas balles. Kā mans bijušais vīratēvs teica:” Dzērām 3 dienas! Ar lielo mašīnu mums saveda alu un šņabi, un tāpat arī pārtiku.” Tajos laikos jau svinēja katras sējas un pļaujas beigas.
Kukšu muiža ir ļoti aktīvs tūrisma objekts, jo bagātākie Rīgas ļaudis brauc uz muižu svinēt savus svētkus. Tā, piemēram, Dagmāra Legante nosvinēja muižā savas kāzas. Samanta Tīna uzņēma videoklipu. Katrā ziņā jaunajiem vācu saimniekiem kundes netrūkst un bizness iet no rokas, jo pils tiešām ir restaurēta, tās apkārtne sakopta un apmeklētājiem patīkama. Muižas dārzniece Irita Bedrīte, kas ir manas meitas radiniece, visu sezonu cītīgi veidojusi akmens dārzu un strūklaku, kas tagad priecē apmeklētājus.[Piel. NR5.,NR2] Ziemas sezonā, kad dārzā viss ir novākts un nokopts Daniels Iritu aicina talkā virtuvē un pie galdu klāšanas pasākumos un banketos.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties