Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:971054
 
Vērtējums:
Publicēts: 18.01.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  VIADA BALTIJA AS (BRĪVĪBAS IELA 23, JĒKABPILS)    3
2.  VIRŠI (RĪGAS IELA 31, PĻAVIŅAS)    5
3.  CIRCLE K (TĪNŪŽU PAG., IKŠĶILES NOV.)    7
  Secinājumi    9
Darba fragmentsAizvērt

3. CIRCLE K (TĪNŪŽU PAG., IKŠĶILES NOV.)
Viena no populārākajām piestāšanās vietām ceļā uz Rīgu (braucot pa Tīnūžu šoseju) ir konkrētā degvielas uzpildes stacija. Šajā vietā vienmēr ir daudz cilvēku – vai tas ir agrs sestdienas rīts, vai vēls pirmdienas vakars. CIRCLE K atšķirās no iepriekš minētajām degvielas uzpildes stacijām ar to, ka viņa, pirmkārt, izskatās prestižāka, otkārt, ir plašāks piedāvāto produktu klāsts, kā arī ir vislielākā teritorija. Ir vēlme ieiet šajā uzpildes stacijā, jo tā vienmēr ir tīra, tur vienmēr ir daudz cilvēku, kas liecina par tās prestižu un popularitāti.
Mārketinga 4 mix elementi:
Produkts – kā jau minēju, CIRCLE K ir lielāks produktu klāsts, ne tikai pārtikas produktu, bet arī dažādu higiēnas preču, auto piederumu u.c. Šo uzpildes staciju tīkls “iet laikam līdzi” - modernizējas, piedāvā arvien dažādākus produktus, protams, piemērojot attiecīgi augstu cenu. Konkrētajā uzpildes stacijā vasaras periodā nebija piedāvājumā saldējuma kokteiļu, kā arī ledus dzēriena. Taču šeit piedāvājumā ir dažādi sīrupi, putukrējums, piens, ko var liet klāt kafijai. Tiek piedāvāti veģetārie ēdieni, kas ir aktuāli mūsdienās. Šajā uzpildes stacijā nepiedāvā automazgāšanu. Konkrētā CIRCLE K uzpildes stacijas teritorijā tiek tirgots Skrīveru saldējums.
Cena - ūdens Mangaļi cena ir 1 eiro, WunderBaum aromatizētājs (vaniļas) maksā 3.50 eiro un higiēnas PRO Comfort tamponi maksā 4.05 eiro. Dīzeļdegvielas cena ir 1.064 eiro. Ir iespēja piesaistīt CIRCLE K kluba karti savai bankas maksājuma kartei, kas ir ļoti ērti, jo makā nav jānēsā lieka karte, kuru vari aizmirst mājās vai mašīnā, kā arī bankas karte lielāko ties ir līdzās. Neapšaubāmi, CIRCLE K ir dārgākā no uzpildes stacijām, taču šī produktu un pakalpojumu cena ietver sevī klienta labklājību un uzpildes stacijas estētiskumu.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −8,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1383198
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties