Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:281652
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 02.10.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Akciju sabiedrība Latvijas –Vācijas kopuzņēmums „Hotel de Rome” ir aizsākusies pavisam nesen. Viesnīca atrodas pašā Rīgas centrā, tikai 20.min.brauciena attālumā no lidostas „Rīga” un tas ļoti būtiska rādītājs, kas atbilsta viesu vēlmēm .Arī ievērojamākam vēsturiskās Vecpilsētas celtnes, ārvalstu vēstniecības, bankas ,iepirkšanās centri, Latvijas Nacionālā opera ir tikai dažu soļu attālumā.
Viesnīcai ir 5 zvaigznes. Septiņstāvu ēkā atrodas 88 labiekārtotas viesnīcas istabas, restorāns ”Otto Schwarz”, bārs Ŗomas Operas galerija”,telpa banketiem Kamīnzāle ,pavisam jaunas konferenču zāles „Bulvāris” un „De Rome”, bizness centrs un sauna.
Vēl tiek piedāvāts viesiem izmantot dažādu biroja tehniku, interneta bezvadu pieslēgumu, veselības un skaistumkopšanas centru ,apsargājamu autostāvvietu, auto īres iespējas ,kā arī ekskursijas pa Vecrīgu un ārpus Rīgas.
Kā jau minēju, viesnīcā ir 88 modernas istabas-divvietīgas standarta, biznesa klases un luksusa istabas. Visas istabas ir aprīkotas ar telefona starptautisko pieslēguma līniju, kā arī bezvadu (Wireless) internets. Istabas iekārtotas atbilstoši starptautiskiem standartiem, gaišas. Viesnīcā ir prezidenta apartamenti, kas ir piemērots gan nelielām darījumu sarunām, gan pusdienām vai vakariņām.
„Ir īpaši restorāni ,kuri ir tik neparasti ,ka kļūst par leģendu un kuru romantiskā vēsture tiek pierakstīta.”
1999.gada maijā pēc rekonstrukcijas atvērts tradīcijām bagātais restorāns” Otto Schwarz” ,kas tagad ieguvis jaunu ,savdabīgu interjeru, kuram līdzīga nav visā Rīgā.
Bārs aicina apmeklētājus nobaudīt gan atspirdzinošos ,gan alkoholiskos dzērienus, klausoties pazīstamu opermūziku.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties