Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:566286
 
Vērtējums:
Publicēts: 16.12.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 11 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI
Referāta mērķis tika sasniegts, uzvedumi izpildīti un hipotēze izrādījās pozitīva. Rakstot šo darbu, autore papildināja savas zināšanas, guva jaunas atziņas un nonāca pie dažādiem secinājumiem. Uzzināja, ka tiesiskās attiecības ir sabiedriskās attiecības, kuras regulē tiesību normas un kuru dalībniekiem pieder subjektīvās tiesības un juridiskie pienākumi, ko nodrošina valsts. Un, ja vismaz viena no tiesisko attiecību pusēm pilda savus pienākumus pavirši vai ar kavēšanos, vai vispār nepilda savu tiesisko pienākumu, tad tiesiskās attiecības pārtop par tiesiski sociālu realitāti, kuras esamību un sekas konstatē tiesa.
Kā arī autore iepazinās ar tiesisko attiecību veidiem un saturu. Un nonāca pie secinājuma, ka tiesisko attiecību veidi mēdz būt dažādi un tos iedala balstoties uz dažādiem kritērijiem. Secināja, ka tiesisko attiecību saturs sastāv no subjektīvo tiesību realizācijas un juridisko pienākumu izpildes, un to nepildīšanas gadījumā seko valsts iedarbība, kas atspoguļoto attiecīgās tiesību normas sankcijā. Sākotnēji izvirzītā hipotēze, ka tiesiskās attiecības ir mūsu ikdienas neatņemama sastāvdaļa, apstiprinājās, jo rakstot šo darbu autore secināja, ka lielu daļu sabiedrības attiecību aizņem tieši tiesiskās attiecības.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1375366
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties