Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:194516
 
Vērtējums:
Publicēts: 27.01.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Tetovēšanas vēsture    4
2.  Tetovējumu nozīme    7
3.  Tetovējumi mūsdienās    9
  Secinājumi    11
  Bibliogrāfija    12
  Pielikumi    13
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Tetovēšana ir māksla, kura vienam no mums ir pieņemama un liekas skaista, bet citam var nemaz nepatikt. Tas ir atkarīgs no mums katra paša. Bet vienmēr pirms darīt, ko tādu, kas paliks uz mūžu ir jāapdomā visi plusi un mīnusi, jāzina tetovējuma nozīme. Vairums cilvēku, kas vēlas tetovējumu ir gados jauni. Jauniešu vidū ir populāri sekot kāda piemēram, ja kāds draugs ir uztaisījis tetovējumu, tas liekas tik moderni un uzreiz arī visiem pārējiem apkārt esošajiem vajag tetovējumu kaut vai, lai neatpaliktu no vienaudžiem, kam tādi ir. Bara instingts ļoti var ietekmēt jauniešus. Tas pats arī attiecas uz pīpēšanu un alkohola lietošanu. Jauniešiem arī šāds veids var būt, lai pievērstu sev apkārtējo uzmanību, tetovējumi uz rokām, kājām, lai viņu pamanītu un, lai viņš izceltos, jo bez tā viņam liekas, ka viņš ir pelēks un nepamanāms. Jauniešiem ir svarīga citu atzinība un sajūtas, ka viņš ir īpašs, ka viņam ir kas tāds, ko citi viņā apbrīno, kaut vai tas pats tetovējums. Bieži arī agresīvi tetovējumi liek viņiem justies pārākiem un spēcīgākiem par citiem, viņi domā, ka tetovējums iebaidīs apkārt esošos, kas dažkārt arī tā ir. Kad ejot vakarā pa ielu nākas sastapties ar jauniešu bariņu, kur nevienam vien ir tetovējums, pirmās domas mūs galvā nav tās jaukākās. Drīzāk jau gribas ātrāk paiet viņiem garām un tik mājās. Jo ir zināms, ka bieži arī kriminālu aprindu cilvēkiem ir tetovējumi pārsvarā gan melnbaltie.
Taisot tetovējumu domāju, ka vispirms jāsecina, kādēļ ir vēlme taisīt tetovējumu, kāds tas būs, ko tas simbolizēs. Vai tajā attēlosies cilvēka iekšējā būtības, kaut kas, kas ir ļoti svarīgs vai tuvs sirdij. Tā pat vien dēļ skaistas bildītes, neaizdomājoties par to, tetovējumu tomēr nevajadzētu taisīt. Citi fakti, kas jāievēro, pirms izšķirties par šādu soli ir tetovējuma atrašanās vieta. Jaunībā uztetovētā bildīte atklātā vietā uz kakla vai rokām vēlāk var traucēt karjeras veidošanā, jo ir darba vietas, kur tetovējumi nav vēlami. Līdz ar to aizejot uz darba pārrunām kādā firmā vai valsts iestādē kā skola domāju, ka iespēja tik darbā tur būs lielāka, nekā tad, ja darba devējs uz rokām ieraudzīs dažādas tetovētas zīmes vai simbolus. Ja tiešām ir vēlme pēc tetovējuma ir diezgan svarīgi, lai tas būtu tādā vietā, lai citiem tas netraucētu un nebūtu redzams kuram katram garām gājējam.
Cits faktors kāpēc varbūt tetovējumu nevajadzētu ir novecošana. Kamēr mēs esam jauni, zīmējums uz mūsu ādas izskatās skaisti ir tieši tādā formā, kādam viņam vajadzētu būt, bet kas notiks, kad mums būs jau 60 gadi. Tetovējums novecos līdz ar mūsu ādu un tas, kas agrāk bija skaisti un piesaistīja citu acis, tagad var izskatīties gaužām nelāgi.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1237733
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties