Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:365303
 
Vērtējums:
Publicēts: 04.12.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Kopumā teritoriju ir grūti sadalīt gan pēc funkcionālā zonējuma, gan pēc apbūves struktūras. Druvienas ciems ir neliels un tajā nav daudz iestādes vai ēkas kopumā, kas padara par praktiski neiespējamu izdalīt kādu konkrētu, lielu zonu. Arī atsevišķas apbūves struktūras atrast nebija viegli, jo viss ciems ir būvēts bez īpaša strukturāla plānojuma, ar tikai dažām manāmām struktūras iezīmēm.
Grūtības darba izstrādē sagādāja rakstisku literatūras avotu trūkums, ļoti noderēja informācija no Druvienas pagasta teritorijas plānojuma 2009.-2021. gadam, kā arī vietējo iedzīvotāju mutiskā informācija. Problēmas radīja arī zonu izdalīšana, jo ciemā liela daļa galveno ēku pilda vairākas funkcijas. Nevarēja izdarīt secinājumus arī par konkrētu un vienotu Druvienas ciemata galveno funkciju, jo iedzīvotāji šajā teritorijā gan dzīvo un guļ, gan strādā, gan atpūšas, gan mācās u.t.t., respektīvi, ciems ir daudzfunkcionāls.
Ciems šobrīd ir attīstības stadijā, ir izstrādāts jau iepriekšminētais darbības plāns, kas būs spēkā līdz 2021. gadam un paredz daudzus uzlabojumus ne tikai pašā Druvienā, bet visā Druvienas pagastā. Arī paši druvēnieši veicina ciema attīstību, piesaistot jaunus cilvēkus, radot papildus interesi, organizējot pasākums, kas centrēti ap latvisku garu un latvisko tradīciju atjaunošanu, šo pasākumu iniciators ir apvienība ‘’Druvienas cilts’’. Druvienas ciems ir lauku teritorija, pilns ar dažādām ūdenstilpēm un zaļiem mežiem, un ir ļoti labvēlīga vide izglītības un kultūras attīstībai, kuras pamati ir ielikti jau vairākus simtus gadus atpakaļ.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties