Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:338320
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.12.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

No sākuma tika katram iedalīta pētāmā nozare. Mana pētāmā nozare ir apavu labošanas nozare Rīgas apkārtnē un Rīgas centrā. Tika izmantoti telefona grāmatas ieraksti par apavu labošanas nozari, tika atliktas visas apavu labošanas iestādes Rīgas apkārtnes kartē un Rīgas centra kartē pēc dotajām uzņēmumu adresē. Apavu labošanas uzņēmumus kartē atliku izmantojot Paint programmu.
Rīgas apkārtnes karte un centra karte tika izdrukāta attiecīgos izmēros: Rīgas apkārtnes karte (20 cm * 23 cm), bet savukārt Rīgas centra karte (19 cm * 22 cm). Uz izdrukātajām kartēm tika izveidots režģis, kas pēc tam sadalīja pētāmo teritoriju vienāda izmēra teritoriālās vienībās. Rīgas centra kartē tika izveidots režģis ar rūtiņas izmēriem 1 cm * 1cm ( kopā sanāca 19 rūtiņas vertikālā virzienā un 22 rūtiņas horizontālā virzienā). Rīgas apkārtnes kartei tika izveidots režģis ar izmēru 0,5 cm * 0,5 cm (kopā sanāca 40 rūtiņas vertikālā virzienā un 46 rūtiņas horizontālā virzienā). Pēc tam skatoties pēc uzņēmuma adresēm tika atlikti punkti dotajās kartēs.
Pēc režģa punktu skaita abām kartēm tika izveidotas telpiskās matricas datorprogrammā Microsoft Office Excel, kur katrā šūnā tika pierakstīts pētāmās nozares uzņēmumu skaits. Pēc tam zmantojot Morana matricu tika aprēķināti telpisko autokorelāciju raksturojošie lielumu, vērtības tika aprēķinātas abām kartēm. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1236018
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties