Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:294516
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 20.01.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Tālmācības būtība
Sabiedrībai attīstoties, arvien vairāk pieaug nepieciešamība pēc izglītota darbaspēka, kas būtu spējīgs kvalitatīvi veikt savus pienākumus, labi orientētos izraudzītajā specialitātē un spētu sekot līdzi straujajām pārmaiņām sabiedrībā .
Visā pasaulē notiek ļoti strauja zinātnes un tehnikas attīstība, un to sasniegumi bez kavēšanās tiek izmantoti, tāpēc panākumus gūst tie, kuri spēj to izdarīt visātrāk un vislabākajā veidā. Mācību laikā iegūtās zināšanas, ja tās skar šauru nozari, ļoti ātri „noveco” un speciālistam nepārtraukti jāmācās, lai uzturētu savu kvalifikāciju. Rodas nepieciešamība vienlaikus strādāt un mācīties. To nosaka darba devēju prasības, situācija ģimenē vai vienkārši vēlēšanās paaugstināt savu zināšanu līmeni. Taču ne vienmēr ir iespējams apvienot darbu ar pilna laika studijām, turklāt Latvijā augstskolas koncentrētas galvenokārt lielajās pilsētās, un ne visiem studēt gribētājiem ir iespēja tās regulāri apmeklēt. Tādos gadījumos liela nozīme ir tam, ka interesents var mācīties vai studēt savā dzīves vietā sev izdevīgā laikā. Šādu iespēju piedāvā tālmācība.
Divdesmit pirmā gadsimta sākums Latvijā ir laiks, kad visu sabiedrību skar izmaiņas. Ražošanas un pakalpojumu tehnoloģija kļūst arvien sarežģītāka, pieaug pieprasījums pēc izglītotiem darbiniekiem. Straujās ekonomiskās pārmaiņas prasa no Latvijas iedzīvotājiem būt tām psiholoģiski un praktiski gataviem. Šajā procesā savu ieguldījumu var dot augstākās mācību iestādes, kā arī citas institūcijas, piedāvājot iedzīvotājiem dažādas sevis pilnveidošanas un tālākizglītības iespējas. Viena no šīm iespējām ir tālmācība, kas ļauj iegūt zināšanas, nepārtraucot darba procesu.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1213768
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties