Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:223881
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 07.06.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Stendera Ziepju Fabrika    3
2.  Produktu raksturojums    5
2.1.  Produkta raksturlielumi    5
2.2.  Produkta sortiments    8
2.3.  Dzīves cikla posma raksturojums    9
2.4.  Jauna produkta izstrādes process    10
3.  Cenu veidošana    11
3.1.  Cenu ietekmējošie faktori    11
3.2.  Cenu veidošanas metodes    14
3.3.  Cenu veidošanas stratēģija    15
4.  Pētījums par darbinieku motivācijas līmeni uzņēmumā „Stendera Ziepju Fabrika”    17
  Secinājumi    26
  Izmantotā literatūra un avoti    27
Darba fragmentsAizvērt

Stenders pēc senām tradīcijām vāra ziepes, gatavo dabisku, augstvērtīgu vannas kosmētiku un vannas piederumus.
Stenders piedāvā vairāk nekā 70 veidu ar rokām gatavotas ziepes un burbuļbumbas, vannas pienus un vannas sāļus ar visdažādākajiem aromātiem, masāžas sviestus, ēteriskās un masāžas eļļas, sāls skrubjus, vannas ekstraktus un putas, kā arī vannas un pirts piederumus.
Stenders ir dzimis Latvijas sirdī, Rīgā. Katrs ziepju gabaliņš, katra burbuļbumba tiek gatavota ar rokām un mīlestību, izmantojot augstvērtīgas un dabiskas izejvielas. Tādas - smaržīgas, dabiskas, veselīgas un ar personisku attieksmi radītas lietas - no fabrikas meistaru rokām nonāk Stendera veikalos.

Uzņēmuma misija ir:

uzsvērt cilvēku savstarpējo attiecību nozīmi, atdzīvināt siltumu un seno laiku saskarsmes tradīcijas. Uzņēmums vēlamies akcentēt personiskas attieksmes nozīmi, uzskatot to par atslēgu harmoniskam dzīvesveidam šajā steigas un paviršības laikmetā.
sniegt cilvēkiem iespēju izzināt sevi un meklēt sev atbilstošas vērtības, meklēt un atrast mieru un skaistumu savstarpējās attiecībās, pieņemot pasaules un līdzcilvēku dažādību.
aicināt būt redzīgiem, dzirdīgiem un gribošiem izzināt savu kultūru un citzemju tradīcijas, kā arī nest savu kultūru pasaulē.

Uzņēmuma misija tiek sasniegta:

veidojot īpašu klientu apkalpošanas kultūru, tādējādi uzsverot savstarpējo attiecību nozīmi un sniedzot klientam zināšanas, kas ļaus katram atklāt sev vispiemērotākās lietas;
ražojot dabisku produkciju, savā darbā izmantojot iespējami daudz augu valsts izejvielu un senās receptes, kas iegūtas, apzinot gan vietējās, gan pasaules tradīcijas;
radot vidi, kas atsauktu atmiņā seno, kurā skaistums ņem virsroku pār klaju funkcionalitāti. Radot telpu, kurā cilvēks vēlas apstāties, padomāt, aprunāties. Kurā detaļām ir nozīme un lietas radītas, lai tās kalpotu arī dvēselei.


No pārdevējas priekšauta līdz lentītei ap dāvanu kārbiņu, no griestu sijas līdz apakšējam plauktam – iekārtojot ikvienu Stendera veikalu, it viss ir izsapņots un pārdomāts līdz pēdējam sīkumam. Lai ne tikai iepirkšanās, bet arī nejauša iegriešanās jebkurā Stendera veikalā pārvērstos par nelieliem, smaržīgiem svētkiem. Lai ikviens justos gaidīts, aprūpēts un lutināts.
Stendera veikalu smaržīgā, krāsainā un bagātīgā piedāvājuma vidū ir viegli apmulst – tādos gadījumos vispirms der ieklausīties savā intuīcijā: jūsu dvēsele un ķermenis pateiks priekšā, kuru aromātu un kuru produktu izvēlēties. Taču gandrīz tikpat droši jūs varat vaicāt padomu pārdevējām. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties