Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:419925
 
Vērtējums:
Publicēts: 25.04.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt


Dibināta 1945 gadā, tūlīt pēc tam sācies aukstais karš.

Svarīgākie ANO mērķis ir miera un drošības veicināšana pasaulē, starptautiska ekonomisko, sociālo, kultūras un humanitāro problēmu risināšana.

ANO darbība mūsdienās ir draudu novēršana un kolektīvā drošība. Apvienoto Nāciju Organizācija 21. gadsimtam Apvienoto Nāciju Organizācija (ANO) ir veikusi pasākumus vides apdraudējuma novēršanai, pieņemot Konvenciju par bioloģisko daudzveidību un ANO Vispārējo konvenciju par klimata pārmaiņām, kā arī nodibinot Pasaules vides fondu (PVF). Konvencijas ir parakstītājvalstu noslēgti līgumi par konkrētu prasību izpildi nolūkā saglabāt bioloģisko daudzveidību un palēnināt klimata pārmaiņu tempus. PVF ir finansu mehānisms abu konvenciju īstenošanai, jo tas daļēji finansē dalībvalstu projektus, kas kalpo konvencijās paredzēto mērķu sasniegšanai.

ANO dalībvalstis ir ASV, Dānija, Kongo, Ēģipte, Indija, Latvija u.c.

Latvija ir ANO organizācijas dalībniece kopš 1991.gada. No Latvijas viedokļa raugoties, svarīgākais būtu tas, lai dalībvalstis šajā organizācijā varētu piedāvāt risinājumus, kas novērš lielākas katastrofas tālākā nākotnē. Tomēr skaidrs, ka šajā organizācijā ir tik daudzas un dažādas valstis, kurām ir dažāda izpratne un dažādas problēmas. Ne visi piekrīt, ka citu problēmas skar arī mūs pašus. Šis ziņojums norāda, ka problēmas, kas it kā ir tālu no Latvijas – vides degradācija, infekciju slimības un epidēmijas utt. – var mūs ietekmēt. Bērnu veselība, izglītība – tās ir lietas, par kurām ir jādomā. Mēs dzīvojam vienā noteiktā vidē, kas iespaido arī Latvijas iedzīvotāju ikdienu…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1195820
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties